Burc123 kereminannesiiiiiii evdeki her şeye iyi uykular diyip öperek odamıza geliyoruz bez değişimi bebek yağıyla masaj hafif müzik emzirmek sarılıp öpmek beşiğine koymak 🌸
Asilinannesi1 kereminannesiiiiiii evdeki herkese iyi geceler diyoruz. Uyanık olanlar aklı kalmaması için uyuyo numarasi yapio😂 odasına geliyoruz iyi uykular dolap oyuncaklar vs diyoruz yatıyoruz😂
Balkizlarim kereminannesiiiiiii her akşam 7 de yıkıyorum kitap okuruz esmaul Hüsna ilahisi ile uyur rutin şaşmaz 😁♥️
bisenakillisinzaten kereminannesiiiiiii ışıkları kapatıyorum bazen dışarıyı gösteriyorum karanlık olduğu iÇin
Umutunannesi_65 Burc123 bisey diyicem cnm Doktur bana 10 gün bebeğini yıkama dedi. Akşamları yada sabahları bebek yağı sürebilir miyim?
Keremardam Asilinannesi1 benim bebeğim 43 günlük ne zaman başladınız uyku düzenine acaba hangi dönem anlamaya başlar?
defneninannesiiiii Ben bu şekilde bir rutin ne zaman yapacağım acaba😥 kızım 2 haftadır geceleri saat 11 gibi uyanıyor kızlar 2de yatıyor niye böyle oluyor anlamıyorum 7 aylık
Beqonia defneninannesiiiii büyüyor farkına varıyor uyku gerilemesi olan aylar belkide sıçrama dönemidir
Beren28 defneninannesiiiii 7 ay 19 günlük . Benim kızım da aynı :) dün hele 2 de uyudu . Akşam 9 da uyumuştu 10 dk içinde uyandı Bidaha uyumadı
Eylulunannesiatlas defneninannesiiiii aynı dert bende de var ya güzel güzel uyuyor sonra bazen 12 de bazen 1-2 gibi uyanıyor sonra en az 2 saat uyanık full enerji uyanıyor ne yapcam bilmiyorum 🥴
Mutlulugunadi_bahar defneninannesiiiii benim kızımda öyle gündüz düzenli değil pek… akşam uykusuna yattığında gece emmeye kalkıyor emiyor 2 saat bazen 3 saat uyumuyor… nasıl çözülür ne yapılır bilmiyorum 5 ay 26 günlük.
Busraktr 1 haftadır gece her 15-30dk da uyanıyor emzirirken tekrar uyuyor yarım saat sonra tekrar uyanıyor. Kısır döngü içindeyiz. Sabaha kadar. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğim 4 aylık gazdan dolayı uyandığını düşünüyorum.
Hlyazsoy Busraktr gaz varken de emmek istiyo gibi davranabiliyolar omzunuza alıp gezdirin biraz hem uykuya devam eder hem gaz varsa çıkar benim bebiste 4 aylık arada bizde de oluyo
Zerinelif kereminannesiiiiiii o kadar düzensiz bir uyku rutinimiz var ki ne yapacağımı bilmiyorum bazen gece 12 bazen 3 uyuyor kızım sabah 10 uyanır gündüz ise saat 3 uyur 4.30 uyanır oda bazen nasıl değiştirebilirim fikri olan yazsın lütfen
Ayskrtl Zerinelif emziriyorsanız iki göğsü de tam emdiğinden emin olun emmiyosa uyumadan önce kefir ayran yoğurt falan verin ve ayaklarını ılıktan azıcık daha sıcak suyla yıkayın tam uykuya dalmadan yanından ayrılmayın ayını yazsaydınız daha detaylı yardımcı olmaya çalışırdım
Hbbadgzl Zerinelif gece geç de yatsa sabah 8 uyandırın öğlen uykusunu 12 veya 13.00 gibi yapın 15 aylıktan fazlayla bebeğiniz 1,5 saatlik uyku yeterli olucaktır uyumaya devam etse bile uyandırın akşam da 8 9 arası gece uykusuna geçin
Bebekbagciannesii ZekiyeTufan kafayi yicem düzenimiz şaştı 4 ay 7 günlük asla uyumak istemiyor bebegim
Busraktr Sedaekrem emzirdikten sonra mama da veriyorum tam bitirmiyor biberonu. Kucağımdan bırakmayınca uyuyor.
Ayskrtl Busraktr gaz olduğundan eminseniz prebiotik kullanabilirsiniz çünkü bu aylarda artık gazını kendi halletmeli bağırsaklarına yardımcı olması açısından prebiotik iyi gelir ben kızıma hala kullanıyorum ek gıdaya başlıcak maflor kullanabilirsiniz gayet iyi
yldzcskn_10 Beren28 Benm oğlumda 7 aylık uyku duzenimiz vardı 11 gibi yatip 4 5 e kadar kalkmazdi emerken tekrardan uyurdu şimdi yarım saattte bir saat de bir uyanuyor gündüz uykularumuz en fazla yarım saat niyr boyel oldu anlamadım bende
Metehan_ve_annesi Beren28 Benzer durumdayız hatta şu an konu açtım bunun için. 8.ay uyku gerilemesi mi acaba çok zor oluyor böyle:(