AslanannesiAyse Sevgili anneler ben hamileliğimin 7.ayından beri “Bebek 95” adlı proje kapsamında gerek çocuk gelişimi gerekse psikolojik olarak destek alıyorum ve İsadem e kayıtlıyım Benim gibi başka destek görenler var mı merak ettim tanışalım?
Kuzucukumsu AslanannesiAyse merhabalar projeden haberim yoktu şimdi araştırdım çok güzel bir proje ama sadece dezavantajlı ailelere veriliyormuş bu destek öyle mi?
AslanannesiAyse NurCum 153 çağrı merkezini arayıp bilgi alabilirsiniz benim burdan detay vermem uygun olmaz
AslanannesiAyse Benim bebeğim şuan 7,5 aylık ve her iki haftada bir eğitim alıyorum bu proje kapsamında
AslanannesiAyse Sonsuzmutluluk eğitimi veren kişi çocuk gelişimi uzmanı bebeğin ayına göre etkinlikler sunuyor dilerseniz uzmanından psikolojik destekte alabiliyorsunuz biz pandemide bile online görüşmeler yaptık
Sonsuzmutluluk AslanannesiAyse büyük kızımı bende götürdüm isademe 4 5 sene önce anaokulu gibiydi etkinlikler yapılıyordu onlar etkinlikteyken dediğiniz gibi annelerede eğitim veriliyordu ben psikologda var diye duymuştum siz götüştünüzmü psikolgla kaç seans veriliyoe
AslanannesiAyse Sonsuzmutluluk evet görüştüm seans olarak bi sınır yoktu ben doğum yapana kadar ki süreçte görüştüm