Magnolina Belcim30 Emeklemeyi destekleyici egzersizler var o hareketler ile oyun kurun mutlaka faydası oluyor bence o da bebeğin mizacı ile
Belcim30 Magnolina yardım etmeye çalışıyorum biraz biraz kendide çabalıyor ellerinin üstünde duruyor bir ayagını tam getirmiyor o pozisyona yoksa ileri geri kendini sallıyor 🤩💕
Belcim30 Hulya99999 bende öyleyim işte diyorum anlamıyor muyum acaba çocukta huysuz değil 🤭😂 her gün bir kontrol ediyorum
Hulya99999 Çok aşırı salya ve pişik oldu bizde sadece sizde kısa zamanda görürsünüz inşallah incileri 😂🙋♀️Belcim30
Alaranaz Belcim30 benim kızım da 10 ay 24 günlük , dokununca dişlerini hissediyorum ama hala patlamadı 🤣 Emekliyor, hatta emeklerken koşuyor 😂 Tutunup ayağa kalkıyor koltuktan koltuğa gidiyor ama hala yürümedi , dört gözle bekliyorum 😂
Belcim30 Alaranaz oyy maşallah benim kızımda çok hareketli diyorum direk koşmaya başlayacak annesinin kızı 😂 ama hep dediğimle kalıyorum bekliyorum ne zaman olacak bakalım
Deletedmom54544 Belcim30 öyle denk gelmiştir. Yoksa bizden daha geç çıkaran bebekler bile var endişelenecek bir durum yok merak etme 😊
Ommalik Benim oğlum da 10. Ayın sonuna doğru çıkarttı ilk dişini, gerisi arka arkaya geldi 🤭 şu an yaşına girmek üzere ve 4. Dişi gelicek inşallah 🌺
Nesli_1 Belcim30 peki sürünmüyo da mı diş değişiyo bebekten bebeğe benim oğlum 9 buçuk aylık şuan tam anlamıyla alt dişleri var ama bi arkadaşın 10 aylık oğlunun daha patlamadı kabarmamış bile
Belcim30 Nesli_1 yerde sürünüyor elleri üstünde de duruyor sadece Ya Allah deyip ilerlemiyor 😂 dişler ama patlama falan yok
Nesli_1 Belcim30 benim oğlumda dirseklerinden kalkıpta emeklemiyo sürünerek işini hallediyo😂😂sürünerek heryere gidiyo