İMerhaba anneler önce vajinal mantar enfeksiyonu oldum doktor fitil ve antibiyotık verdi 3 günlük fitilde emzirmemem gerekti emzirmedim sonra birde ertesi gün hapı almak zorunda kaldım o hapta cok yuksek hormonlu oldugu icin 1 hafta emzirmemem gerekmis eczaci dedi emzirmedim toplam 10 gun kizimi emziremedim malesef sonra 3.aşımı oldum(biontek) aşıdan sonra emzırmeye calıstım kızım mememi kabul etmedi savaştı benle önceden emen çocuk sımdı emmiyor kafasını aşağıya düşürüyor sinirden kızarıyor meme ucumu ısırıyor ama kesinlikle emmiyor mememi sankı ilk kez görmüş gibi şaşırdı emzirmeye calıstıgımda emmedi emmiyor ne yaptıysam kızım 6 ay 29 günlük bu zamana kadar mama +anne sütüyle beslendik .Zaten doğduğundan beri anne sütünü delice içen bir bebek olmadı hiç ama genede alıyordu mama ile birlikte kızımın birde şimdi süt alerjisi var (2 aydır) onun için 1.5 aydırda süt yumurta diyeti yapıyorum ama suan asla emmiyor tek mama içiyor , emmesi için ne yapmam lazım sütüm kesildi emmediği için emzirmediğim sürede hiç göğüslerimde dolmadı sütle lütfen yardım edin bu durum beni kahrediyor😔 dipnot :kızım 40 günlükken korona oldu bende oldum onunla birlikte hastanede yattık ikimizde benim sütüm koronadan sonra hiç bol olmadı bu yüzden 😔