dinle_beni_bi 4 aylıkken yaptırmadıysan pişman oldum ben, daha 4 gün önce yaptırdık 22 aylık şu an, kan aldırırjen vs çok zor olmadı ama genel olarak aşı ve kan almada çok ağlamıyor oğlum, ameliyathaneye almadan önce korkmasın diye bir narkoz koklatıyorlar hafif uykulu oluyor damar yolunu falan ameliyathanede açtılar yarım saat anestezi sürdü 20 dk da ameliyat bitti 50 dk sonra odadaydı, kıcağıma uyurken verdiler uyandığında 1 saat yiyip içmeyecek dedikleri için ortalığı yıktı hala emiyor ama bence çok da canı yandı, bir şey hissetmiyor demelerine rağmen ne yatakta durdu ne kucağımda, hemşireler 5 dk da bir odaya girip neden ağlıyor diyorlardı 1 saatin sonunda anestezi doktoru gelip damar yolundan ağrı kesici yaptı tekrar. Sonra narkozu atana kadar 5-6 kez kustu ama 2 saatin sonunda daha iyiydi, bir de hal altı bezliydi bence bez değdikçe acıdı canı, eve geçince sünnet bezlerinden taktım sonra hiç bir şey olmamış gibi oynadı. İlk çişini yapana kadar her çişini yapmaya çalıştığında çığlık atıp çişini tutuyordu ama çişini de yaptıktan sonra daha iyi oldu. Bu gün 4. gün pansumanı falan yaparken hiç sesini çıkarmadı