noluyoya Kızlar. Merhaba hamileliliğimden beri geçmek bilmeyen enfeksiyon yaşıyorum şuan yine nüksetti internette soğan suyu iyi geliyo diyo acaba emzirirken kullanan var mı işe yarıyo mu gerçekten? Yada sizin fayda gördüm dediğiniz bişey var mı?
Egeninguzelannesi noluyoya Canım bol su iç bı ara bende çok çekmiştim enfeksiyondan soğan suyunu bilmiyorum 🤷
irva noluyoya Kızılcık suyu idrar yolu enfeksiyonunu adam akıllı geçiren tek şey.Kolay kolay da yakalanmazsınız daha tamamen temizliyor.Emzirirken kullanılma durumunu da doktorunuza danışın.
annecmmm Valla canım bende senin gibiydim hemen kapan biriyim ama ilaç ancak geçiriyordu evde doktor daima bulundur demiştir geçen oldum 1 tane içtim direk kesildi .
annecmmm Maalesef canım oğlum büyüdü. Ama ben onu olurken bile emziriyordum kullan demişti artık afedersin kan oluyordu
noluyoya annecmmm bendede oluyo ama emziriyorum diye ilaç içmiyorum parol dışında ama böyle devam ederse dayanamicam😢
noluyoya Egeninguzelannesi kasık ağrım başladı ve yanma hissi var çok fazla emzirirken kullanabileceğim bi ilaç verir mi acaba eczane bu havada çocukla hastaneye gitmek çok zor😭
senamiray noluyoya mutlaka iyi bi doktora git valla hemen geçer ilaçla ben hamileyken bile kullandım geçti
Enoki Durmadan su iç wc ye git idrardan atman lazım bakteriyi ayaklrı sıcak tut iç çamaşır sık değiştir bacak arasına sıcak su torbası biraz rahatlatıyor kızılcık ya da yaban mersini iyi geliyor bulabilirsen