Melikeeeecansuu Bugunde yine 8968687578576857 kere kalktık sabah ettık şükür uykusuz herzaman kı gıbı kalkıp iş yap yemek yap bıtkın ve yorgunluga devam sınırlenmıcemmm
BenMathilda Melikeeeecansuu Ben de bir şifre yazdınız sanarak girdim posta 8li falan ehehehe:') Günaydın💁♀️ Tüm dişlerini çıkardıktan ve gece beslenmesini biraktiktan sonra bitecek bu çile 🙏
Aliveannesiiii BenMathilda çoğu dişi çıktı galiba iş gece beslenmesinde, 17ay bitiyor sabaha kadar 10kere kalktık ya. Artık ne uyuduğumdan anlıyorum birşey yani. Hep yorgunum hep heryerim ağrıyor. Sersem gibi devam ediyorum hayatıma 🥺
deniz_s BenMathilda kac dis cikarcaklar toplamda 6. disi cikariyoruz asla duzelmiyo uykular beslenmeler 😁
Melisbugi Melikeeeecansuu rabbim sabır versin hepimize inşallah 🙏🏼 9 ay 19 günlük kızım hem diş geliyor hem yeni emeklemeyi öğrendi hep yerde olmak istiyor ama ağlaya ağlaya çok zor idare etmek gerçekten annemde bursada bende Fethiye de yaşıyorum yanlızım sarhoş gibiyim büyüğünü okula göndercem şimdi oda 14 yaşında yeni yeni ergen tavırlar 🥴
BenMathilda Melikeeeecansuu geç cikmaya başlayınca daha hızlı olup bitiyormuş. İnsallah oyle olur sizin için de. Kolaylıklar diliyorum. 💐
Yerfistigininannesi Melikeeeecansuu ayniyiz bacim biz ustund bide hsstayiz hamileyim artık kalk emzir salla yerine bırak hop kalksin icim bayiliyo elim ayağım titriyor hemen hemen her gece milyon kere kalkar ama hasta olunca daha zor
Melikeeeecansuu Yerfistigininannesi uyutuom gıdıom yatıom anında gerı kalkıyor sabaha kadat bu şekılız bıktım artık. Senın bebegın kac aylık uyumayan nekadarlık hamılesın bıde
Melikeeeecansuu BenMathilda sanmıyorum ınankı dayanacak gücüm kalmadı uykusuz ustelık hastayım yanı kucagıma alıcak tasıyacak gücüm bıle yok
Yerfistigininannesi Melikeeeecansuu kizim 21aylik bende 3aylik hamileyim 21sydir uykular yok malesef bi gece bi kere uyandi diye ben elli kere uyandim niye uyanmiyo diye 😂
Hulyaaslan_01 Melikeeeecansuu ayy sizin 8 aylık ve daha devam ediyor oğlum 3 aylık hep diyorlar 4 5 aylık olunca geçer simdi siz böyle diyince daha çok kokrtum😭😭