zeynepmasalbebegim Bebisim 1 ay 3gunluk gun icinde uykuya direnmisti gun boyunca 2 saat anca uyumustu bu gece araliksiz 7.30 saat uyumus ben de uyuyakalmisim bebek icin tehlikeli mi bu kadar uyumasi
MelekAnnesii zeynepmasalbebegim sariligi falan yoksa hiçbir sey olmaz Allah in izniyle bırak uyusun kaldırıp besleme ile uğraşma uykunu almaya bak 23 aylık daha bir gün uyudugu görülmüş değil 2bucuktan beri uyumaya calisiyor çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi artık
Canss3535 zeynepmasalbebegim uyutmayın daha cok küçük 2 saatte 1 emzirin saati kurun onun şekeri düşer uyur. Sariligi yükselir varsa tabi
zeynepmasalbebegim MelekAnnesii 1aydan sonra sarilik riski yok demisti ebe ama bazen yuzu sari gibi oluyor onu soracagim doktora gidince 😴yaa insallah biran once uyku duzeni olusur 🤲bizimkide hic boyle degildi ilk kez ben de bir korkuyla nasil firladim yerimden cocuk ac kaldi diye kendime kizip duruyrm
Canss3535 zeynepmasalbebegim sizinkindaha 1 aylik bile değil çok küçük acıktığıni hissetmez belki. Sıkmayın canınızı dikkat edin bidahakine ben alarm kurardım 2 saatte bir emzirirdm uyanmasam bile altini acardim kesjn uyanıp emerdi
zeynepmasalbebegim Canss3535 tesekkur ederim dogru soyluyorsunuz emdigini de kustu suan ac gibi gwliyor kiyafetlrini degistirdim altini cikardim memeye verdim 3 4 dk anca emdi uyurken de vermek istemiyorum bogazina kaciriyor umarim doymustur ilk bebek tecrub3sizlik Rabbim korusun 🤲
Arelannesi 1 ay 10 günlük bebeğim arada öyle uyku atakları oluyor benimkide 6 saat uyuyor sonra kalan zamanda güzel besleniyor kilosu herseyi normalde sıkmayın canınızı arada oluyor öyle 😊
zeynepmasalbebegim Arelannesi ay bunu okuduguma cok sevindim 2 gundur dogruduzgun uyumuyordu belki de cok yoruldu
Arelannesi zeynepmasalbebegim ondandır o zaman o kadar uyuması 😊 Benim oglumda iki gündür uyumadı doğru düzgün ki her seferinde neredeyse 120 ml yakin içen bir obur. Dün akşam 6 saat uyudu uyandi az içti tekrar uyudu sonra devam gene oburluga 😅
zeynepmasalbebegim Arelannesi bugun de cok gazimiz var surekli bi backlrni cekip aglama modundayiz ah kuzucuklari guzelce saglikla buyutebiliriz insallah
Arelannesi zeynepmasalbebegim kıyamam ya onlar huzursuz olunca bizde huzursuz oluyoruz. Sağlıklı huzurlu buyusunler inşallah 🙏