tosbigimmm Kızlar oğlumun süt ürünlerine dana etine alerjisi var yeni öğrendim 5 aylık Pirinç unu vermek istiyorum artık Sizce bi sorun olur mu ? Siz vermiş miydiniz?
Jane tosbigimmm benim oğlum da 3 ay 9 günlük , kilo problemimiz var, dördüncü ayda pirinç unu vermek istiyorum. Ben de şurada bekleyeyim
Jane tosbigimmm ama ben bir sorun olacağını düşünmüyorum inşallah tabi. Annelerimiz bizi onlarla büyütmüş. Tabi ki anne sütü ve mama gibi değildir ama.
meraklibiranne tosbigimmm arı mamanın pirinç ununun içinde laktoz var onu okumuştum onu vermeyin normal pirinç unundan bir şey olmaz heralde bir ay daha bekleyin bence
benkullanici07 tosbigimmm ben vermistim acaip bi sekilde fena kabiz yapiyor. Sonra tam bugday unuyla biberon mamasi gibi yaptim ondan verdim. Pirinc unu yerine kasik mama verin daha iyi yani pirinc unu kilo aldiriyor diye cocuga eziyet ediyoruz aslinda bebde yaptim bu hayati
Bal-Kaymak tosbigimmm sanırım böyle alerjik bebeklere doktor raporlu mama veriyor. Mama alması daha sağlıklı. Anne sütü yetersiz kalıyorsa. Pirinç unu vermek istiyorsan da arı mama falan gibi olanlarda hem şeker var hemde laktoz içeriyor . Tam pirinç unundan alman lazım.