Emeel Kızlar 5 aylık bebeğimin gece emzirdikten sonra gazı çıkmıyor uğraşırıyorum uyukulu olduğu için yatırıyorum bi süre sonra gaz sancısıyla uyanıyor sonra geç çıkıyor gazı önceden çok kolay çıkıyordu
3MelekAnnesi3 Emeel 5 aylık bebegin artık kendi cıkarması gerekmez mi ben ilk 1 ay hariç gece hiç gaz için ugrasmadım o yüzden sasırdım suan bizde 5 aylıgız gece gaz cıkarmaz uyanınca kendi cıkarır
3MelekAnnesi3 Emeel çok ilginc gaz için uyandıgına eminsiniz demi acaba Baska nir durum olabilir mi diş agrısı aclık vs gibi
Emeel 3MelekAnnesi3 sanmıyorum çünkü ıkınarak uyanıyor çok ağlıyor ayaklarını iterek zorluyor acaba çok sık emzirdiğim için gaz mı birikiyor bu aralar diş sorunumuz var o yüzden çok sık emmek istiyor
MinnakPanda Emeel bildigim kadarıyla 1 saatten kısa sürede emzirmek gaz birikmesine yol açıyor. Yarı sindirilmiş süt ile taze süt birleşince gaza neden oluyor.
Emeel MinnakPanda ne yapmam gerekiyor sürekli memede olmak istiyor 4 ay atağı diş felan derken memeyi çok istedi alışkanlık hale geldi memede uyuyor çoğu zaman emzik kullandığımız halde nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
MinnakPanda Emeel kafası midesine göre yukarıda olsun emzirirken. Böylece biriken hava sütle karışmaz yukarıda birikir ve kolay çıkar. Biyerde okumuştum. Ayrıca da ayaklarının altına sıcak su torbası koymayı dene. Rahatlatır diye düşünüyorum