Burcuhira 24 günlüğüz gaz sorunumuz var napıcamı bilemedim doktoru Damlada verdi ama gaz yüzünden uyuyamıyoruz 🙁
goncaalp Burcuhira canm benimkide cok gazliydi naparsan yap bebek hareketlenmeden geçmiyor iyi tarafı bizm sadece 3 ay surdu
S_seylek60 Burcuhira Emziriyorsaniz rezene cayı icebilirsiniz. Humananin iyi geceler cayibfalan var. Bir de Ayse ebenin youtube da gaz masaji var benim bebekte ise yaradi. Oneririm.
Deryaa4319 Burcuhira hangi damla verdi gaz konusunda doktora yaptım resmen beş aylığız geçmek üzere şükür
Janss Ilık duş,masaj,yüzüstü yatırma ve bisiklet sürme hareketi yaptırabilirsiniz . Karnı her doyduktan sonra sırtına pıt pıt yapıp yukarı doğru sıvazlayın tekrar pıt pıt devam edin . Çok sancısı olduğu zamanlarda karnına ılık havlu sarabilirsiniz 😌
Janss Burcuhira Kolik bebekse olmayınca olmuyor . Emiyorsa yediklerinize kimyon ekleyin , mama yiyorsa mamayı değiştirmeyi deneyin .
Edaozdxx Canım en etkili yöntem uyuduğu her an ayağının altına sıcak su torbası koymak. Ayağı ne kadar sıcak olursa o kadar az gaz sorunu demek...
Denixx Burcuhira bak şimdi ne damlası veri bilmiyorum ama ağrısına iyi gelecek bişi biliyorum ( ( ( colic end ) diye bi ilaç çok iyi gliyor 2. Olarakta ayak egzersizi yapıyormusunuz göbiğne daire çeklinde masaj yapıyorsun bacaklarını karnına doğru itiyorsun bide emince gaz alıyoruz ya biz sırtta kak o ara ayak topuklarını birleştir ömelme pozisyonunolucak şekilde krnına gelsin dizleri öyle pışpışla ha bide pış pış yaparken karnı tam omzuna gelirse daha rahat eder ( tecrübe konuşuyor 😂😂)
Burcuhira Denixx evet dedin şeyleri yapıyorum ama o ayak birleştirme şeyini yapmamıştım hiç teşekkür ederim bilgin için 😊
Mrv_aselmeva1 Burcuhira BioGaia diye damla var baya etkili bence onu kullanmalısın bende kullanıyorum bide kabızlık olabilir zeytinyagı ver
Gizemozalp Burcuhira aynı damladan bende kullanıyorum ama tam anlamıyla etkisini gördüm dersem yalan söylemiş olurum bizde 22 günlüğüz sürekli memede gazı çıkmıyor ayak hareketleri de yapsam sıvazlasam da olmuyor