Crnkalben Merhaba arkadaşlar ilk çocuğum 2 ay 10 günlük sizce oyun halısı alayım mı piyanolu olanlardan dikkatini çekip oynar mı fikirlerinize ihtiyacım var 😊
Nurdanalkanozkan Crnkalben cnm bende bu var projeksiyonlu oyun halısı müzikli playgro satıyorum düşünürsen
Crnkalben Nurdanalkanozkan e bebekte beğendim piyanolu oda çok güzeldi bunun fiyatı nedir e bebekte var mı
Crnkalben Deletedmom115 bende aynı marka delüks piyanolu jimnastik merkezi beğendim e bebekten 249tlye
Nurdanalkanozkan Crnkalben bilmiyorum cnm var mı ama pahalı bir oyun halısı bakabilirsin istersen playgro müzikli projeksiyonlu oyun halısı ben 140 tl satıyorum kutusu falan mevcut 1 ay oldum daha alalı
mdn9o Benim bebeğim 2ay 15 günlük. Fisher price piyanolu oyun halısı aldım. Çok seviyor. Güzel vakit geçiriyor
MnrKpln Benim bebeğim de 3 aylık yaklaşık 10 gündür fisher price ın piyanolu oyun halısında oynuyo ve çok keyif alıyo yatmadığı zamanlarda bile gözü hep onda😄
Alazcns Crnkalben oğlum 2.aylıkken almıştı ancak hic kullanamadik durmuyor yerde. Bana kalsaydi almazdim🤦♀️
Nefesim Crnkalben @ https://ty.gl/6qvpy5mal Elimde bundan mevcut isterseniz yardımcı olabilirim çok severek oynayacaktır