Sevgili anneler merhaba. Ne yaptıysam meme reddi yaşayan bebeğimi memeye döndüremedim. Kaşık biberon denedim eds yöntemi denedim aç bıraktım emmeye zorladım ama bir türlü olmadı sezeryan oldum ama sütüm ilk bir ay çok güzel geliyordu kayınvalidem doymaz diye mama da ver dedi vermeye başladım birde ben çok uykucuyum gece mama verip uyumak işime geldi açıkçası böyle böyle tamamen bıraktı şimdi de hiç sütüm yok önceden taşardı sağardım gögüs pedi yine ıslanırdı neyse sadece bu bir ay sürdü sonra bıraktı sütte yavaş yavaş kesildi vicdan azabı çekiyorum şimdi kayınvalidem yaşlı hastayım diyor sürekli ben doğum yaptım o kayboldu annemde rahmetli yardımcı olan kimsem yok eşimde vardiyalı çalışıyor hem evin işi hem yemek hem bebek bir anda üzerime kaldı birde çok afedersiniz kayınvalideme gittiğimizde sütüm olduğu halde konuştuklarına sütü yok az emziremiyor falan diye konuştu. Bana bağırarak zorla emzirmeye çalıştı gögüslerimi bile kendi tuttu çocuğa vermeye çalıştı bende sinirlendim birazda inat ettim yanında emzirmedim şu an oğlum dört aylık ben çok vicdan azabı çekiyorum ne yapabilirim denemediğim bir şey var mı diye sormak istedim herkese çok teşekkür ederim şimdiden