9999 Elf58 Çok pişik yaşamadı ama bi kez olmuştu benek gibi bepanthol onarıcı kullanıyorum tavsiye ederim gün içerisinde bile geçiriyor hemen
BalYavrumm Elf58 valla bepantol vs hak getire en iyisi mavi hametan hem fiyati uygun hem işlevi çok güzel bepantol pahalı onun işlevini hametan daha hızlı yapıyor. Ben her altını acmamda kullanırım pişik yoksa az kullanırım pişik vs olduysa bi tık fazla kullanırım ve geçer hemen
Basak2811 Elf58 canım bebeğim 9 aylık aylardır gotundeki pişik vardı.Kullanmadığım krem kalmadı.En sonundaki dedim ki bunun birşeye alerjisi var ve hergun yumurtay veriyodum.Ayni seninki gibi sivilce gibis şeyler vardı. Yumurtaya vermeyi kestim sudokrem sürdüm altını pamukla silmeye başladım 3-4 güne geçti.yani birşeye alerjisi olabilir
Elf58 Syktoprak hametan sürdüm travazolumu bulamadım yarın alıcam dükkandan normalde sudocrem kullanıyorum ilk kez oldu böyle birşey
Syktoprak Elf58anlıyorum bende hepsini denedim dr a gittik bitmişken tekrarladı enson hametan iyi geldi bize
cottoncandy Sudocrem ve Penaten’i dönüşümlü kullandım, 2-3 günde geçmişti. Çok pişik olmuştu tabi o yüzden hemen geçmedi. Ama hafif pişiklerde Sudocrem çok başarılı.
Elf58 BalYavrumm hametan günlük kullanıma uygun değil maalesef 🤦🏼♀️ Ama pişik oldu diye sürdüm geçirmemesi benide şaşırttı
Elf58 Basak2811 yani acı yiyor bi o geldi aklıma çiğköfte yiyor löpür löpür biraz ondan şüphelendim 🤷♀️
Belcim30 Elf58 benim kızımın oldu 2 gece önce dün sabahtan beri altını sürekli kuru tutmaya çalıştım her çişinde kakasında kalıp sabunla yıkadım birazda açık bıraktım dün gece bepantol sürdüm yatırdım gecede yine ıslak tülbentle sildim kuruladım krem sürdüm bu sabah baktım geçmeye başlamış şükür 🤲
Belcim30 Elf58 valla ablamın kaynanası yaşlı bir teyzeye bakıyor teyze düşmüş ayagını kırmış yatıyor ve kilosu var haliyle genital bölgesi ve iç bacakları pişik gibi olmuş o yeşil sabunla her gün yıkamış kurulamış kremini sürmüş böylelikle geçmiş.. Çok deneyen var bunu bence sende bir bak bu fikre