Senemmm11 Selam kızlar protez tırnak yaptıranınız var mı ? Abdest ve gusül geçmiyormuş sanırım az önce öğrendim yarın yaptıracaktım. Kullananlar varsa nasıl kullanıyorsunuz yazar mısınız pleaseee
Melikeeeecansuu Senemmm11 geçıyor dıye bılıyorum. Ben yaptrmıstım. Tırnagın dıbınden etınden yapmıyor zaten ortasından baslıyor yapmaya. Abdeste onemlı olan tırnak dıplerınden su gırmesıymıs öyle soylemıstı yapan arkadasım. Oda namazını kılan dua eden bı ınsan oyle dıyınce dogrudur dedım
Senemmm11 NukleerBaslikliKiz birtutamsac tırnaklarımı yiyorum ben maalesef ki çok küçük yaşlardan beri bu alışkanlığım var ve asla bırakamıyorum ne denediysem olmadı. Tırnaklarım ellerim o yüzden çok bakımsız biçimsiz kötü duruyor o yüzden istiyordum en çok biraz özgüvenimi yerine getirirdi en azından
Dgndrmz Melikeeeecansuu o zaman ojeli tırnak biraz uzayınca çıkarmaya gerek kalmadan abdest geçer mantığına dönüyo canım bencede geçmez çünkü heryer su görmeli
Sariiannee Senemmm11 Geçmiyordur elbet.iğne ucu kadar su görmeyen yer kalmamalı abdest alırken. Yani bir düşünün 😂
birtutamsac Melikeeeecansuu işte söyleyen kişiye diyorum bnde canım neye göre fetva veriyosun araştırsn öyle yönlendirsn seni de bu durumda daha çok günaha giriyo size bunu diyen kişi
birtutamsac Senemmm11 valla gusül abdesti sizin için önemli değilse yaptırmaya devam edin, ama günah biliyorsunuz da bunu da tekrardan söylemek benim boynumun borcu ☺️
Senemmm11 birtutamsac hiç yaptırmadım ki bugün yaptıracaktım aslında ama abdest ve gusül geçmeyeceğini öğrenince vazgeçtim. Tabiiki gusül önemli. Gusül almadan bebeğimi bile emzirmedim 1.5 senedir 😊
AslihanElif Senemmm11 protez tırnakta tırnağın üstünde bişe olduğunu hep hissettim ve kolay kırıldı bende ki çok uzun yaptırmamıştım🤷🏻♀️ Protez yerine jel tırnak öneririm kendi tırnağınızı da çok güzel uzatıyor bağımlısıyımm jel tırnağın 🥲🥰❤️