Linaninannesi59 Kızlar yardım bugün en fazla toplam 1 saat uyuduu şimdide uyymuyor banyoda yaptırdım ama yok. Napıcam neden böyle? Atak haftasında mıyız 😕😕
Canss3535 Linaninannesi59 evet benim kızda öyle 3 ay 19 günlük smdi zorla müzikle uyuttm. Önce Bi evi gezdirdm sonra kucağımda uyuttum inşallah uyanmaz😒😒😒
Lentil Linaninannesi59 atak haftası olabilir. Benm kız da 8 haftalık dün sadece 25 dk uyudu. Bgn kitaba bi bakayım dedim atak haftasıymş. 1 haftadır anamı ağlattı. Fazla uyarana maruz bırakmamaya çalış. Her uyuduğunda YouTube videoları evdeki kitapları karıştırıyorm. Birde 4.ayda uyku gerilemesi oluyor diye okumuştum ondan kaynaklı olabilir belki
Linaninannesi59 Canss3535 Tavşan uykusundalar uyusalarda benim ki en fazla yarım saat uyanıyor yine ayaktaa
Linaninannesi59 Eylulum_07 neler yaptım beyaz gürültü sallama gözunu örtüyle kapatma masaj ama nafile uyumadı
Eylulum_07 Valla cnm bende denedim kundak sallama dualar gözünü örtme emziği verdim emzik düşünce ağlamaya başlıyor
Kattyperryy Normal müzik aç ninni aç yada sallarken etrafına bişey koy ben mesela oyuncak koyuyorum Yada zeka kartlari onlara bakiyo bide ninniyi aciyorum dalıyor öyle🤭🤭🤭🤭
fn2827 Linaninannesi59 uyumaz canım daha küçük benimki 5.5 aylık daha hala uyumuyor.dün gece sabah 9 a kadar salladım 11 buçuğa kadar uyudu 2 buçuk saat uykuyla bu saati buldum.bakakım bugün kaç saat uyucam😁
Eyynurr Kızlar bu 4.ay atağı 4. Aya girince mi başlıyor yoksa öncesinden mi 3 ay 26 günlükkende başlayabilir mi
Canss3535 Eyynurr benimkisi 3 ay 19 gunluk 24 Eylül dogumlu ama doğması gereken tarih 20 Eylül ona göre hesapladım şimdi Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 23 diyor 4 ay atagi 35 gün sürüyormuş