Takashayaz Bugün 11 aylık bebeğimin yüzü yandı ve ben çok büyük tepkiler verdim çok korktum. Ben öyle yapınca o da saatlerce ağladı. Hastanede çok korktu, ağladı. Uyurken bile içini çekiyor. Bu olay travma olarak kalir mi? Pedogaga goturmeli miyim?
Splash-Splash-Love Takashayaz Bu olayı unutur tepki vermenizi ki tepkisiz kalmanız tuhaf olurdu ama yüzünde iz kalırsa unutacağını sanmam. Nasıl yüzü yandı ki?
Dedimolabilir Takashayaz ay nasil yandi cok gecmis olsun en hareketli zamanlar bende cok korkuyorum mutfak gunluk bir benimde aklim cikiyor .
Takashayaz Splash-Splash-Love Dedimolabilir ocaktan tavayı çektiği gibi alti yüzüne geldi. Ben arkamda babasıyla oynuyor sanıyordum meğer eşim banyoya gitmiş. O anı gördüm resmen ve yetisemedim
Takashayaz Splash-Splash-Love Hafif bir yanikmis. Doktorlar iz kalmaz dediler. Ama ben öyle büyük tepkiler verdimki hala şoktayım gerçi. Hatta giderken kaza bile yaptik
Dedimolabilir Takashayaz cok gecmis olsun insallah hemen atlatir . Bol bol sevin ve o ani unutturcak seyler yapin o korkuyu atlatacaktir.
Takashayaz Danerys yoktu. Tavanın alti değdi sadece. Alnında burnun ve bir yanağında şişlik var azar azar
Danerys Takashayaz çok geçmiş olsun. İz kalmaz dedilerse kalmaz. Ben ilkıkuldayken karnıma demliği düşürmüştüm kalmadı iz. Travma olmaz unutur herhalde ya
Takashayaz Danerys Cok korkuttum ama öyle böyle değil o agliyor ben ağlıyorum. Bir taraftan buz koymaya çalışıyorum izin vermedikçe zorladım falan baya ağlattım. Üstüne bir de giderken kaza yaptık. Ben atlatamadım şoku umarim o unutur
Takashayaz Splash-Splash-Love 11 aylik. Olayi hatırlamaz biliyorum ama yaşanan şeylerin travması kalabiliyor diye biliyorum emin olmak istedim. Öyle bir şehirde yasiyorumki doğru düzgün doktor dahi bulamiyorum. Çareyi buralarda arıyoruz
Minigimm1 Takashayaz ya çok geçmiş olsun kıyamam bende ayni sizin gibiyim çok normal anne yüreği işte nasıl dayansın ☹ travma kalır mı bilmiyorum ama benim kızım nöbet geçirdi hastanede falan kaldı işte artık doktor odasına girdiğimizde ağlamaya başlıyor
Danerys Takashayaz korkmaz mısınız tabi çok iyi anlıyorum. Çok dikkatli olmak gerekiyor. Emekleyerek mi gelmiş yanınıza
Takashayaz Danerys emekliyor çok hareketli zaten. Arkamda babasıylaydı ben o var diye kontrol etmiyordum o da gitmiş. Öyle olunca fark edemedik ne yaptigini
Danerys Takashayaz ah bu babalar. Keşke bir haber verseydi. Neyse Allah korumuş yavrunuzu. Üzülmeyin artık olacağı varmış. Allah hepimizin yavrularını görünen görünmeyen kazalardan belalardan korusun.