Efeninanasi Kızlar bebegım 2 aylık banyo yaptırırken kulagını tıkamam cok zor oluyor elım yetısmıyor sonra su kaçtımı diye dusunup duruyorum🥺çözümünüz varmı bu duruma
Ozge00 Efeninanasi bebekler için olan kulak çöpünün ucundaki pamukları söküp kulağına takıyodum öyle rahat oluyo
Yica Birde bebekler için kulaç çöpü var yıkadıktan sonra onunla etrafını temizliyorum şu filan kalmıyor
Ecrinbzkrt Efeninanasi bende hıc kullanmadım bı ara diş cıkaroyordu tabı bu durum kulagınada vurdu doktora goturdugumuzde acaba sumu kacırdım tıpa alayımmı dedıgımde kulak burun bıgaz doktoru bana kızdı sacmalamayın bebeklerın kulaklarına su kacmaz kacsada gerı cıkıyor havluyla kurulamanız yeter demıstı cnm hıc kullanmadım 19 aylık hala kullanmıyorum
Hulyaaslan_01 Efeninanasi benim oğlum 24 gun kuvozde kaldi. Çıkardığımız da yoğun bakım doktoru yapmamiz gereken ve yapmamamız gerekenleri anlattı uzunca banyo yaparken kulağına birsey koymayın Allah korusun zarar verebliyormus ve su girmesi de lazımmış kulak temizlensin diye.
Ozge00 Efeninanasi kulağı iltihaplanır korkusuyla 5 6 ay kadar o şekilde yıkadım bi sorun olmadı baya büyük olduğu için kaçma ihtimali olduğunu düşünmüyorum 😂 sonra kafaya takılan şapkadan aldım bir kaç ayda öyle yıkadım şuan bir yaşında artık direk döküyorum
cottoncandy Ben hiç kulağını tıkamadım doğduğundan beri ve hiç sorun yaşamadık. Bebeklerin kulak içi kıvrımı yokmuş, o yüzden su kaçmazmış YouTube’da bir ebeden duymuştum.
Deletedmom5284 Efeninanasi banyo şapkası kullanın ben bi kere anneme giderken unutmuşum hiç ağlamayan uslu çocuğum ağla ağla susmadı hiç meğer iltihap olmuş kulağı