curly_mom Gul-42 korkma korkma aradan 1 ay geçince iyi ki yaptırmışım diyeceksin 🥲 bence çok da büyümeden yaptırın biz çok aksattık, 10 aylıktı ayaklanmıştı emekliyodu biraz da ondan sıkıntı oldu. Ama daha küçükken bu kadar sıkıntı yaşamazsınız 🙏🏼
AZY16 569767 ben pansuman yaparken çıktı hafif kızardı kanayack gibi oldu durdu bişey olur mu bilemedim
569767 AZY16 Valla sunnetciyi cagirdik geldi soydu resmen o kabuğu baya bi kanadi yavrum o gün sünnetten çok ağladı benle onla bi agladim sizinki kaç günde iyilesti sizdemi yeni yaptirdinuz
AZY16 569767 biz cuma günü yaptırdık bir hafta olacak işte daha tam iyileşmedi o kabuk kalkınca kırmızı görünümlü oldu hafif daha ödem var. Dikişler düştü çok şükür. Banyo daha yaptırmadım. 10 gün olsun o zaman yaptıracağım
569767 AZY16 krem kullaniyomusunuz yoksa sadece pansuman mı yapiyosunuz.hastanedemi yaptirdiniz evdemi çok soru sordum biraz k.bakmauin 🙂
AZY16 569767 pansuman yada yaptım kremini de kullanıyorum. Pansumanı dün bıraktım kremi de üç gün daha sürüp artık sürmeyeceğim. Evde yaptırdık biz
Yasolinne Feridears04_07 Yok canım. Tercih meselesi diyelim ama daha mantıklı değil, gazlı bezin zorlukları var. Sen yaşamamışsın neyse ki ama. :) Ameliyathane hemşiresiyim ben. Çeşitli pansuman gördüm. O yüzden özellikle gazlı bez istemedim.