Merveensarelisa İki aylık bebeklerinize kaç cc mama veriyorsunuz anneler hem anne sütü hem mama alıyor
Hebele Merveensarelisa bazen 30 bazen 60. Göğüs doluluğuma bağlı veriyorum. Gündüz emiyor akşam 10 11 civarı mamayı veriyorum çok şükür gece sadece 1 kere kalkıyor zaten o zamana kadar da göğsüm doluyor. 2 ay 20 günlük
Elifzeynepela Merveensarelisa emzirdikten sonra (10 dkyı geçmiyor emme süresi) göğsümde hissettiğim doluluğa göre 60 ya da 90 cc veriyorum. Sütüm az. 90 verdiğimde genelde kusuyor ama daha az olduğunda ağlıyor hep
Merveensarelisa Hebele bende günde bir defa gece yatarken veriyorum 60 ama hemen bitince ağlamaya başlıyor yetmiyor mu acaba deyip emziriyorum sonra
Hebele Merveensarelisa bende aynısını yapıyorum. Ama şu var bende bu düzene alışana kadar hep acabalar yaptım. Şöyle yaptım artık bakıyorum biraz doku göğsüm mama veriyorum mamadan sonra ağlarsa emziriyorım sonra uyuyor zaten. Fazla verirseniz daha fazla içiyor
BirrPrensessannesi Merveensarelisa anne sütü 85 ml veriyorm mama ise 75 ml veriyorm ve aralarda emziriyorum 3 saatte bir ana öğün beslnme miktarı bunlar 😊