Umay_ 1Dost Benim kızım 18 aylık ama bazı kaynaklarda 8. Aydan itibaren yaziyor, 6 aydan itibaren veren de var. Şahsi fikrim verilebilir. Ben olsam verirdim. Önce bı tadım yaptırın sonrasında tarifi uygulayabilirsiniz bence😊 ben bu tarifle geç tanıştım,yoksa verirdim ben de😀
sokomel ben tadını sade sevdiğim şeyleri başka şeylerle karıştırıp bozmayı sevmem sade hali gayet güzel karıştırınca tadı gidiyor zaten.
1Dost momy_16 sert halini kagıt havluya sarıp dolaba atıyorum birbirine değince kararma oluyormuş yemek istediğim zaman masada meyve kasem var onun yanına koyuyorum 2 güne yumuşuyor kestiğimden arta kalanı çekirdeğini almadan buzdolabı poşetiyle dolaba kaldırıyorum bi tanesi bitmek üzereyken diğerini çıkarıp yumuşatıyorum
Mlsldy 1Dost avakado muz keçiboynuzu özü bal süt iyice ezdirip karıştırıyorum bazen blenderdan geçirip puding gibi yapıyorum müthiş oluyor. Kızım(22 aylık) da ben de bayılıyoruz süper bi ara öğün oluyor🙈
ArtHistory 1Dost etrafından 3 kısma kürdan saplayın çok derin olmayacak şekilde. Yuvarlak yerinin yarısı suda kalacak şekilde bardak içinde tutun ve yeşertin, üzerinden 1 karış kadar filizleyince toprağa alın. Avakado fidanınınız yavaş yavaş büyüyecektir. Antalya da çoğu pazarda çekirdeklerini satın alırlar.
ArtHistory 1Dost avakado sıcak iklim bitkisi, ev ortamınız sıcaksa filizlendirebilirsiniz. Zaten elinizde çekirdekleri var, denemekten bir şey çıkmaz. Güzelde bir bitki oluyor. Büyürse büyür, büyümezse kendi bilir😜🤭