1Dost Nasıl tüketiyorsunuz ? yeni tarifler arıyorum cok severim özellikle kahvaltıda efso oluyor😂 kabuğunda kalanları da elime yüzüme sürerim yumuşacık yapıyor
Dilaraata 1Dost ya bu avakadoyu acaba ben mi yapamiyorum yoksa damak tadıma mi uymuyor 🙄 siz nasıl yapıyorsunuz bebeğime falan yaptım denedim ben yiyemedim ki ona yediriyim. Böyle acımsı bı tadı oldu nasıl yapmam gerek
1Dost Dilaraata güzel yerden alman ve tam olgunlaştırman lazım yoksa acı oluyor. Mesela ben önceden kızıma verirdim ben yemezdim sonra annemlerin ordan tesadüfen güzel satan yer buldum oraya gittikçe stok yapıyorum yok böyle bişey harika bi tadı var bebeğinize de mutlaka yedirin cok vitaminli. Ben sade yiyorum limonlu tuzlu yiyen var karabiber serpeni gördüm damak tadına bağlı bence krem peynirle uyumu güzel oluyo
Kaan01 Dilaraata senin icin tarifim :) avakadoyu catalla ez icine sarimsak ve bol limon bayilirsin obur turlu bnde yiyemiyorum
Gulkizim Dilaraata püre haline getirip zeytinyağı tuz ve limonla deneyin efsane ferah bir lezzet oluyor hiç acı olmuyor
9999 Dilaraata muz ile karıştırın bi çay kaşığı pekmez de ekleyebilirsiniz tatsız geliyorsa hala ama bence muz yeterli olur
Dyg1dyg Kendıme sarımsak bol limon tuzz ımm cok severım ne kadar lımon sıkarsan o kadr guzel oluo. Bebegımde sade daha cok sevıyoo
Dilaraata 1Dost aa öyle mi bide öyle bakyim birkac defa aldım yazık oldu hayır bide ucuz biseyde değil 😁
Leyla_gunes 1Dost avakado ezilir , içine zeytinyağı , sarımsak ve limon ile karıştırılır . Üzerine biraz ceviz 👌 denemenizi öneririm .
Gin 1Dost ben salatada ve sabahları limon-sarımsak-karabiberli seviyorum. kızım limonlusunu, ballısını seviyor.