Birbebekkkbircicek Kuzular bebeğim 6 aylık ışık dıkkatını cekıyor bakıyor normal mi bizim gibi olan var mu otizm gibi bişey olabilir mi Allah korusun
birtutamsac Birbebekkkbircicek kızlar her şeyi otizme bağlamayın kendinize yazık edersiniz. Işık dikkatini çektiği için bakıyodur ya daha çok küçük bebekleriniz çok görüyorum böyle postlar salın bebekleri kendi haline ☺️
Turuncuanne Birbebekkkbircicek hiç böyle düşünmemiştim benimki de 3 aylık sürekli gözü ışıkta. Gözlerine zararı olmasın diye avizeyi kapatıp loş ışık açıyorum
TheBaby Birbebekkkbircicek Tam altında olup bakmasın. Bizim akraba bebeği yenidoğduğunda ışığa bakınca susuyor diye hep ışığa baktırmış. Sonuç felaket söylemeyim😖
Bsradskran Birbebekkkbircicek benim bebeğim hep bakıyor hiç bu açıdan düşünmedim ebemiz sormuştu ışığa tepkisi var mı diye var demiştik bu durum kötü olsa söylerdi diye düşünüyorum mesela gece lambası çiçek desenli dikkatini çekiyordu ama şuan eskisi gibi değil 5 aylık olduk yeni led ışık aldım onu yakınca ilk defa gördüğü için bakıyor bi süre sonra kafayı çeviriyor
Ysf-kn TheBaby direk bakılmaz ki susuyır diye normal insan bakınca bile gözü kamaşır bebek napsım hiçmi.düşünmemeiş🙄🙄