busramut Bir aylık bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar Allah aşkına 🤦🏻♀️ Bir bebek altı temiz karnı yok meme emmiş mama yemiş gaz çıkarmış buna rağmen uykusu varken niye uyumaz deliricem
mervemir- busramut uyutamıyoruz😀😀 40 günlüğüz uyku yok malesef, en son emerken uyuyor o zamana kadar ağlıyor durmuyor
9999 busramut Bir aylıkken memede uyuyordu ya da emip yatağına koyunca uyuyordu bir aylıkken genelde uyuyordu zaten :)
busramut mervemir- bizde böyleyiz bizimki memeyide istemiyor bir süre sonra esnemekten deliriyo ama uyumuyor of
AAselinAnnesii Canss3535 hemde ne meme reddi. 1 sn önce gülen bebek mememde öcü var sanki daha yaklaşınca basıyor çığlığı
busramut 9999 bizimki emip gaz çıkarıyor koyuyorum uyanıyor biberon yapıyorum uyuyor biberon bitiyor uyanıyor emzik veriyorum emiyor sürekli düşürüp ağlıyor
mervemir- busramut geçecek inşallah sabrediyoruz ne yapalım😔ben daha bir çözüm bulamadım evde geziniyorum bazen öyle kucağımda falan uyuyor aspiratör açıyorum, telefondan elektrik süpürgesi açıyorum öyle rahatlıyor ancak
Lidya-t busramut Hiç kucakta memede ya da sallama yöntemlerini kullanmadım uykusu gelmeden sakin bir müzik açardım dinleye dinleye uyurdu.Zamanla müziği de kestim uykusu gelince bulunduğu yerde uyuya kalırdı .Böyle böyle alıştı çok şükür
Elmass42 busramut malesef 16 aylık hâlâ ayakta uyuyor keşke kendi kendine uyuyan bi kızım olsaydı çok isterdim ama değil ayaklarım artık koptu 😊