Muges4 Bebeğim 2 ay 2 günlük mama meme gidiyoruz. Mama ağırlıklı. Genelde 2 saatte bir 60 90 cc arası yiyor. Ama özellikle akşamları bu saat başı oluyor neredeyse 60 70 cc değişiyor..normal mi sizce? Bu kadar sık beslenmesi düzensiz olması zararı var mıdır🤷🏻♀️
Kadifemsii Muges4 zararı varmıdır bilmiyorum ama bebekler düzeni rutini severler . Saat başı beslemek yerine mama miktarını arttırıp beslenme arasını uzatmayı denediniz mi . Gerçi daha çok minikmiş de benimki bi öneri
Minibabyy Muges4 bence hiç bir zararı yok hatta valla yesin bol bol 3.aydan sonra kilo alımıda duruyo resmen cocuk toparlanmıs olur hemde düzende olusturmuş kendince ama sık sık mama değilde emzirebildikçe emzirin😌 hem sütünüz artar hemde bebeğinizin rutini devam eder. 4ay atağı var yani bence bu düzenle devam edin
Minibabyy Muges4 benim kızımda bol bol emiyordu ay herkes biseyler söyledi sonra atak yaşadık o ay gram kilo alamadı meme reddi yaşadık mama yemedi yani devam et aynı hızlaaaa😌
Efehanhazal Muges4 canım benim bebek söylüyordur ben bebeğim 2 aylıkken 100 cc veriyordum 2 saatde bir bazen 3 saate bir bebekler her hafta iştahı aynı olmuyor büyüme döneminde şuan o yüzden biraz fazla versen rahat edersin bende mama meme gidiyordum daha sonra meme reddi ve tamamen mamaya döndük göğsümü almıyor sütünde gitti zaten olsun onlar sağlıklı olsunda mama yedin bisey olmaz
Muges4 Kadifemsii denedim mesela doymuyor mu diye düşünüp daha fazla yapıyorum ama yarısını bırakıyor çoğunlukla böyle oluyor vallahi sıkıldım zararlı mı kestiremiyorumda
Kadifemsii Muges4 yok canım zararlı değildir de alışkanlık kazanır böyle sonrasında da devam edebilir bu durum
madrefelice Muges4 mama saatleriniz belirli olsun onun dışında her istediğinde meme verin hem sütünüz artar sizi özlediği için emmek istiyor olabilir gazı olabilir bir çok nedeni var doymuyor diye sürekli mama vermeyin meme verin 👍🏻
Muges4 Minibabyy keşke hep emse ama memede asla durmuyor en başından beri red var, ağlatmıyorum bende mamayla gidiyoruz bakalım🙃
Muges4 madrefelice acıkınca kıyamet kopuyor elini ağzına götürmesinden yalanmasından anlıyorum acıktığını, saat olarak arayı açmaya çalışıyorum göğsümüde veriyorum ama dediğim gibi maalesef bi ağladımı asla almıyor, mama kaçınılmaz son oluyor
Muges4 Efehanhazal tabii ki canım bende mamaya asla öcü gözüyle bakmıyorum yeterki doysun nasibi kadar alır sütüde. Cc arttırmak lazım belkide ama çok yapıncada bırakıyor yarısını, bi bıraktımı düzen hepten şaşıyor işte böyle olması zararlı mıdır diye merak ettim bende🙂
sincapinannesi Muges4 mamanın sindirimi zor olduğu için 3 saate bir verin diyor doktorlar.. hadi 2 olsun ama 1 çok az.. en azından mamadan sonra emzirin istediği zaman mama için bekleyin
Muges4 sincapinannesi zaten 2 saatte bir beslniyor normalde de. Bazen 1e düşünce bende korkuyorum, emmeye zorluyorum ama yok ee aç kalıyor ağlıyor hadi koş mamaya
sincapinannesi Muges4 gerçekten aç mı yoksa kucak mı istiyor … ilk 3 ay sadece açlıktan emmiyorlar çünk.. ben de mama veriyordum burnundan kustuğu halde sonra emdiğini biliyorum 😊