Hazalperi Kızlar kızım hala yürümüyor geçen ay çok hevesti bırakıyorduk gitmeye çalışıyordu dişleri patlayınca bıraktı artık hiç istemiyor direk oturuyor yere sizinde yürümüyorsa örümceğe bindiriyor musunuz ben aylar oldu kaldıralı hata mı ettim acaba 🤷♀️
Sekerportacalilay Hazalperi al benden de o kadar 🤦🏼♀️ 14 aylık bebeğim yürümüyor çok hevesliydi adım atıyordu hasta oldu 9 aylıkken grip ama 40 derece ateslerde yandı yavrum sonra dış patlatma falan derken yurume eylemlerini bıraktı. Tutunarak geziyor yürüyor ayakta dans ediyor ama farkedince kendini yere ativeriyor 🤦🏼♀️ bende kaldırdım zaten 2 ay bindi tembellesir diye çıkarmadım bidahada ☺️
Evrim1906 Hazalperi 15 aylık oğlum yeni yeni yürümeye başladı canım sakin ol o zamanını bilir ayrıca yüreteçe bindirme ben en büyük hatayı orada yaptım parmak uçlarına basıp kendilerini öne itmeye alıştıkları için geç denge de duruyorlar doktorlar da önermiyor zaten
Nefess2020 Hazalperi 15 ayliğız yürüyormu yürümüyormu vallahi anlamıyorum artik. Bazen alip başını gidiyor 10-15 adım yürüyor. Bazende tam yürüyorken pat düşüyor sonra bütün gün elime yapışıyor git gel yapmaktan ben yoruluyorum o yorulmuyor 😅hala sürünmüyor toto üstünde az bişey ilerliyor. Koltuktan aşâğı gayet hizli iniyor ama tutunup kalkarken sanki 100 kilo da kaldiramiyo totoyu 😁
Hazalperi Sekerportacalilay aynen canım atıyor kendini yere pat diye bilerek önce böyle yapmıyordu 2 ay önce parkta elini bırakıyordum 1 2 metre gidiyordu şimdi hemen oturuyor ağlıyor 🤷♀️
Sekerportacalilay Hazalperi kıyamam 🥰 inşallah yürüyecekler doğru zamanda bizde peşlerinde kosusturacagiz😍😍
ZhraCelik Hazalperi sıralama yapıyordu zaten cesaret edemiyordu birden koltuktan koltuğa geçti sonra kapıya geçti ilk başlarda tutunacak hedef belirledi o hedefe yürüdü bi iki gün öyle sonra tamamen yürümeye başladı şimdi oda oda geziyor ama hala tam denge kuramıyor düşecek gibi olunca yere atıyor kendini tekrar duvardan kapıdan destek alarak ayağa kalkıyor henüz kendi başına kalkamıyor zamanla o da olur bi anda yapıyorlar
Linaguven Aya kadar süreleri bar uaziyor bebeklerin bir arkadaşın tam 18.ayda adım atıp yürümeye başladığını yazmıştı buraya merak etmeyin bol bol yaşıtlarıyla bence deneyin çok etkili oluyor bizde etkili olmuştu epey 15. Ayda net başlayıp yürümüştü.