Eymenim11 Kizlar bebeğim 6 buçuk aylık bıkmasın diye Yeni yeni tarifler bakiyorum. Sizler neler hazirliyorsunuz çorba kahvalti ara öğün minikler icin😊🍀
minikbirsuperisii00 Ben kahvaltıda yumurta sarısı labne peynir 1 ceviz 1 fındık ezip un haline getirip üzerine biraz pekmez yediriyorum bayılıyor tadına 6 aylık
Canlarim41 minikbirsuperisii00 bende peyniri kendim yapıyorum bide bebek buskivisinide yapıyorum veriyorum bazen kahvaltısına muz ekliyorum yemeklerine irmik muhakak atıyorum besleyicidir
minikbirsuperisii00 Canlarim41 tebrik ederim bdb daha yoğurt yapamıyorum 😁 annem hafta sonu yapicak öğreneceğim inşallah
Eymenim11 Suzi-12 ama yazan yok ya baska yorumlara herkes yazıyorsa yaziyor boyle durumlara cevap o kadar gelmiyor
Nursultanb Biz 6 aylık olmak üzereyiz yavaş yavaş denemelere başlayacağız sizler nasıl başladınız ? En çok da suyu merak ediyorum su ne zaman içirdiniz bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 😊
Eymenim11 Nursultanb ben yoğurtla başladım çay kaşığı ile yadım yapıp tatli kaşığı yemek kaşığı miktarında gidiyoruz su cok komik oldu bizde bardaktan iciriyorum kendinden cok kıyafetleri içiyor 🤭
Annesininn_kuzusuu Biz 7 ay 20 günlüğüz🥰 sabah kahvaltı pek sevmiyor bi mama içer uyur 12 gibi kalkar öğlen çorba veya sebze yemeği yaparım 4-5 uyur uyanır meyveli yoğurt yer akşamda bizle otururur yemek yer