KubraHira Selam anneler 5 ay 11 gunluk bebegim var aksam 8-9 arasi en gec 9:30 oldugu oluyor son uyku saatimiz. Kimisi cok erken yatirdigimi soyluyor ama huysuzlaniyo o saatde uyumak istiyo sonucta daha kucuk saat zamanimiz normalmidir sizlerde durum ne
Milena11 KubraHira aynı bizde de öyle direk uyku saati gelince uyuyor mümkün değil 9 buçuğu geçirmez sabah kaçta kalkıyor
Kayrassfamily Tabii ki de çok normal erken demeleri çok manasız zaten saat 9 dan sonra büyüme hormonu uykuda salgılanmaya başlıyor bence saatlerine destek olun düzenini bozmasın ben 10-15 gündür o saatlerde son uyku sağlamak için çırpınıyorum 😂😂 maşallah bebeğinize 🧿
Milena11 KubraHira benimde aynı en geç 7 buçuk sonra 9 buçuk gibi ilk uykusuna geçiyor. 5 ay 13 günlük
nur-nr_123 KubraHira süper o zmn kuzum böyle ilerleyen aylarda 1 yaşa doğru 9 ideal 23 aylık oğlum 9 da koyarım yatağa
2205 KubraHira doğduğu günden beri gece uykuya geçme saati hiç 9 u geçmedi. Belki toplasan 10 defa geç uyumuştur. Ondada kuzenleri falan vardır oynamıştır. Şu an 3 yaşına yakın. Bence gayet normal. Sabah güne başlama saatimiz 6.30-7.30 arası. Sen kafana takma dışardan söylenenleri. Yazın bile aynı erkenden uyur. Bütün arkadaşlarım dert yanarken ben dışarda bile keyifle gezerim kahvemi içerim o bebek arabasında uyur.
Gokce91 2.5 aylık bebeğim gece 1 de uzun uykuya geçiyor, sabah 10 da kalkıyor, düzelir mi? Ben de 9 da uyusun istiyorum🥺
oglusum03 Gokce91 bebekleriniz nasil uzun uyuyor bu kadar maşallah benimki 2 saatte bir uyanıyor 9 aylik
Gokce91 oglusum03 uyanmadan emziriyorum 4 te ve 7 de, rüya beslemesi, ama 1 de uyuması da ürkütüyor ilerde de böyle olursa diye