Bety2 Bebeğim 44 günlük pusete koyulunca rahat ediyor duruyor. Bende oturma odasına getirip pusete koyuyorum herkes diyor rahat etmez falan koyulması iyi değil mi ?
eymeninannesiiiiiii Bety2 Allah’ım yarabbim rahat etmese ağlar zaten rahat ediyorsa rahattır demektir herkes de bi çok bilmişlik devam et sen bacım rahatsız olsa ağlar zaten kucağına alınca durur
rosesbabys Bety2 rahat etmese zaten emin olun 1 sn durmaz 😂 bende balkona çıkardım pusete oturturdum karşılıklı kahve içerdik, dusa girerken onu banyoda yere pusete koyardım yani zaten ilerleyen zamanda koyamıcaksınız tadını cıkartın 👯♀️
momma eymeninannesiiiiiii Bety2 ay bu insanlar cıldırtacak beni aynen dedigi gibi zaten aglar durmaz rahat olmasa rahat ettikten sonra en iyisini annesi olarak siz bilirsiniz zaten ana kucakları pusetler rahatları için dizayn ediliyo bırakın boş konuşuyolar😒
eymeninannesiiiiiii momma bende öyle yapıyorum oturtuyorum nereye gidersem yanımda taşıyorum beni izliyor bazen çizgi film açıyorum uzaktan izliyor öylelikle uyuya kalıyor 🐥🐣
susiron Ya bişey soracağım bayanlar bu pusetin içi biraz derin oluyorya yenidoğan bebekleri nasıl koyuyorsunuz böyle bı büklüm gibi olmuyormu .Beni aydinlatsaniz bı alt bel tabanına bişey koyuyorsunuz içe gömük olmasın diye
momma susiron bizimkinin yenidoğan pedi var 3 aydan sonra çıkarıyosun netten bi bakın belki satılıyodur yada puset minderi de işinizi görür diye düşünüyorum
susiron momma Seda0651 teşekkür ederim ben doğrudan mi koyuyorlar acaba diye hep tereddüt etmiştim .Bakayım bende bı 😌
Seda0651 susiron tamamen dik olmamalı diye biliyorum ama biraz beline koyuyorum sadece çok derin diye
defneninannesiiiii Canım puset bebeklern vücuduna özel hazırlanmış bebek arabasının pusetinden bahsediyorsan eğer kızımı 5 ay pusette uyuttum babaannem de diyordu rahat etmez sürekli ben yine bildiğimi yaptım kızım rahat ediyordu çünkü