Asanmerve Çocuğum 6 aylık gün içerisinde uyanıkken ara ara silkelenme oluyor yani muhakkak günde 2 kez oluyor ben küçükken sara hastalığı geçirmiştim acaba çocuğumda da var mı başına gelen var mı
Elf0305 Asanmerve geçirmiştim dereken devam ediyormu ? Yada ne kadar sürdü ilaç tedavi falan aldınız mı ? Ben hala şuan tedavi görüyürum da
Gizoooo Asanmerve canım yüksek ihtimalle değildir ama gende olduğunu için çocuk nörolojiye götürüp testlerini yaptır yoksa bile içinde şüphe kalmaz
HaticeClk Asanmerve canım o silkelenme oluyor diye biliyorum ben ya benim bebeğimdede bazen oluyor özellikle de kaka yapmaya çalışırken oluyor 🤷♀️ Sanmıyorum epilepsi olduğunu
Asanmerve Elf0305 benim 6 yaşında başlamış 20 yaşında felan tamamen bitti 28 yaşındayım yani çok şükür
Asanmerve Gizoooo eşim asker benim yurt dışında götürmemi de istemiyor düşünme öyle şeyler çocuk iyi diyor bende onu da çok üzmek istemedim o yüzden biraz daha beklemek istiyorum
Elf33 Küçükken bende geçirmişim soguk havale. İlac tedavisi almışım. Şu an kızımda öyle ilac tedavisi alıyo epilepsi dedi doktor. Sadece havale geçirdi ama kasılma falan olmadı
Gizoooo Asanmerve canım yüksek ihtimalle yoktur sen iyi düşün. Tahminim 1 ay sonra o hareketi yapmayacaktır