Yunusemrecik 2 buçuk aylıyız mastit oldum sonra sütüm azalmaya başladı hipp mama tavsiye edildi ancak kabız oldu.Önerdiğiniz mama veya sizinde hipp mama ile görüşünüz var mı ?
Znurr Yunusemrecik çoğu mama kabız yapıyor. Aptamil conformil kullanabilirsiniz. Ya da şu an kullandığınız mamaya zeytinyağı ekleyebilirsiniz
Nuraydmr Yunusemrecik hipp’in combiotic olanı kabız yapmadı bizde ama siz combiotic mi kullandınız yoksa sadece organik olanı mı
Yagizmomss Yunusemrecik benim bebeğim hastanede kalmıştı ilk hafta orda mama takviyesi yapıyorlardı frisolac marka ben sonrasında aptamil prosyneo kullandım çok güzel bir mama ama fiyatı uçuk şimdi tekrar frisolac mamaya döndüm kabızlık gaz vs yok memnunum fiyatı klasik aptamile göre biraz pahalı
Yunusemrecik Znurr zeytinyağı deniyorum sürekli örneğin 2 gün hiç vermedim gayet iyiydi önceki akşam vermek zorunda kaldım mama 2 gündür kabız sürekli ağlıyor
Mommqueen Yunusemrecik hipp mamayı kullanana herkes cok kaka yaptrdıgını söylüyor ilk kez kabızlık duydum
Yunusemrecik Mommqueen doğrudur,maalesef biz yaşadık denemek için mama kestiğim zamanlarda sıkıntı olmuyo ama süt yetmediğde veriyorum kabızlık yaşıyoruz