Kızlar iyi akşamlar kızım 11 aylık ben başta diş çıkarıyor sandım ama bugün 6. Hastalık aklıma geldi. 3 gündür ateş vardı huysuz, iştahsızdı sadece biberon maması içiyordu. Kakasıda ishal gibi değil de sıvı kıvamda, kakayı sadece mama içtiği için sıvımsı oldu diye düşündüm. Dün ateş sonlandı ve akşam birden göz kapakları ve yüzünde kızarıklıklar meydana geldi bişey de yemedi ki alerji yapsın acaba neden oldu falan diye düşünüyoruz eşimle duş aldıralım dedik uyudu bu sabah kahvaltıdan sonra duş aldırmak için bi soydum cocuğun vücudu sırtı bez bölgesi komple isilik gibiydi. Ama sabah kakasını almak için açtığımda yoktu. Birden çıkmış olmalıydı, normal de kızımın cildi atopik egzaması var acaba diş dönemi egzama mı çıktı dedim şaşırdım duş aldırdık kremlerini sürdüm biraz geçer gibi oldu. Sonra aklıma 6. Hastalık geldi araştırdım baktım nerdeyse tüm belirtileri var yani kızım 3. Dişini çıkarmıyor sanırım. Yarın doktora götürücem.
Bizdeki belirtiler;
Ateş, vücutta kızarıklıklar, huysuzluk göz kapaklarında şişlik, ishal. Tüm bunlar 6. Hastalık belirtisi gibi.. burda olan bebekleri okumuştum tedavisi nedir? Nasıl bir yol izlediniz? İlaç mı kullanılıyor yoksa kendiliğinden geçiyor mu?