M-cgdm Doğumdan sonra oğlum 7 aylıkken adet oldum 4-5 aydır her ay duZenlı oluyordum. Fakat bu 2 aydır olmuyorum en son kasım 20 sinde olmuştum . Test yaptım kaç defa hamile de değilim. Çok moralim bozuk kızlar acaba bir sorun mu var bunu yaşayan varmı doğumdan sonra düzensizleşen😔😢🥺😩
Ozanasafinannesi M-cgdm canim bende bebegim 6 aylij olana kadar olmadım sonra 2 ay oldum ondan sonra kesildin oğlum 22 aylik daha yeni oldu bakalım bundan sonra nasıl olcaka
Elizya17 M-cgdm bana da aynısı oldu bebeğim 13 aylık doğumdan 5 ay sonra adet oldum ilk aylar düzenliydi yani 1-2 gün oynuyordu doğum yapmadan öncede böyleydi yaklaşık 3-4 aydır sürekli düzensiz oluyorum geçen ay 20 gün gecikti sürekli test yapıyorum korkuyorum ama bişey de yok buraya post açtığımda benzer durum yaşayan çok insan var
Mrs_Mert M-cgdm benim de öyle oldu. Aşı, stres, hava değişimi falan etkiliyor. Bi de bende doğumdan sonra kist göründü yumurtalığımda. Ben de 3 ay olmamıştım. İlaç kullanıcam yani bi kadın doğum uzmanına gitmeniz gerekebilir
M-cgdm Ruzgo35 ay valla sorma canım gurbetteyim burdan hastane 1 saat 🙁 öyle acil bişey olmadığı sürece gitmiyoruz ama eger 1-2 haftya kadar daha olmazsam gideceğim sanırım 😪😪😪😪
Ozanasafinannesi M-cgdm ben emziriyorum canim hala doktorum emzirme bitene kadar düzensiz olabilir deri hormonlardan yani
M-cgdm Mrs_Mert aşıdan da olur mu gerçekten yA ondan sonra düzensiz oldu denk mi geldi bilemedim 🤷🏼♀️
M-cgdm Ozanasafinannesi Aslında korunmuyoruz çocuk olsa iyi olur 13 aylık oğlum ama istiyoruz son bir tane daha yaşımız geçmeden 🙁
Mrs_Mert M-cgdm ilk doz aşıdan sonra bende olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 15 gün kadar gecikmem olmuştu. 3. dozdan sonra da oldu sandım ama sebebi kistmiş. Bebeğiniz ne kadarlık? Emziriyosanız ilk 1 yıl düzensizlik normal kabul ediliyor