elfhuma19 Kızlar nolursunuz bilen biri yardım etsin evde pire var beni ısırdı her tatafım kızarık oldu emzirdiğim için krem verdi doktor limon sürdüm heryerime ama fayda yok bebeğimde var ona gelmesin kendimi geçtim nasıl kurtulurum eşyalarım yeni camlar kapalı sineklik var anlamadım hiç 😔
Minikbereninannesi elfhuma19 her yerin ilaçlanması lazım çamaşır sepetine kadar. Ve o gün evde kalmayın bende köyden getirmiştim pire o hafta ilaçladık evi allahtan yavrulamadı yok oldu sonra
SumeyraErva Evinizi biran once ilaclatmalisiniz ama ilk gece ewde kalamayabilirsiniz kalabileceginiz bi yer vardir insallah 1 gceligine pirenin hicbir cozumu yok malesef ilaclatmaktan baska ve ilaclamaya gelen kisi mutlaka nerden ciktigini bulsun bazen ahsap arasinda yuvalamis oluyo ilacladiktan sonra gecer gbi oluyo ama o ahsaba cozum bulunmadiysa tekrarliyabiliyo ( abim ilaclama firmasinda calisiyodu ordan biliyorum mutlaka ilaclama yaptirin) kizarikliklar icinde eczaneden krem tarzi biseyler alabilirsiniz kendibiz icin ama cocuk icin doktor onayli bi krem alin
SumeyraErva Soyle bi ornek vereyim abim calisirken bi yerde de bu sorun vardi ve bi odadaki tum esyalarin atilmasi gerekmisti hepsinin icine yuvalamisti artmadan yuvalamadan hatta yumurtlamadan onlem alin mutlaka
elfhuma19 SumeyraErva Yatağı kaldırdım sirkeli suyla sildim eşyaları yıkadım ama bugün yine gördüm malesef
elfhuma19 Minikbereninannesi Kalıcak yerimiz var ama korkuyorum çocuğa geçmesinden gerçekten nerden geldi hiç bilmiyorum
SumeyraErva elfhuma19 sizin goremeyeceginiz bi yerden de kaynaklanabilir o yuzden tek cozum ilaclama yaptirmak cocukta var ewde sonucta
elfhuma19 SumeyraErva Belediyeden geldiler şuan sadece bahçe ve sığınağı yaptılar evede yapcaklar 1 gün sonra koku gisiyormu peki
SumeyraErva elfhuma19 ilaclama yapanlar bilgilendirirler sizi cocugu ne zaman ewe sokabilirsiniz diye ilacin dozuna gore degisebilir ama genelde 1 gunde geciyo
Edaozdxx Doktor krem olarak ne verdi acaba? Beni de pire yedi. Her yerim yara bere içinde, yaşam kalitem düştü resmen. 😒 Merkezden uzak olduğum için doktora da gidemedim henüz. Vücut sıcaklığım arttığı an deli gibi kaşıntı tutuyor. 😒
elfhuma19 Edaozdxx Valla iğne ve ovadril verdi emzirdiğim için başka bişey yapamadı sizin nasıl oldu limon sürün bol bol
Edaozdxx elfhuma19 sirke ile vücudumu temizliyorum. Tuzlu su da söndürüyor yaraları aklında olsun canım. Ben çiftlik tarzı bir evde olduğumdan hayvanlar taşıyor galiba. Evde yok fakat kedimiz dolaşıp geldiğinde pirelenmiş ondan geçti de ısırdı her yerimi...
elfhuma19 Edaozdxx Kaynanamında kedisi var ondan mı geçti bilmiyorum tuzlu suyu bende denerim canım her tarafımda olduğu için