Mervea Denizarya34 oğlumun kilo Alımı gayet iyi kilodan yana hiç sorun yaşamadık ek gıdaya geçince mamaya başladık içmediği zamanlarda ek gıdalarına ekledim
Tugbaalya Mervea yaa doktor banada corbalarina koy dedi fakat bi kere denedim midesi bulandi biberonda icerken bu kadar kokmuyo ama corbada asiri koktu ve benm.bile midem kalkti kokudan siz nasıl koyuyosunuz ek gidasina
Mervea Denizarya34 12.5 aylık olduk 5 aylıkken kesin alerji olduğunu öğrendik ve o zamandan beri katı diyetteyiz inş en kısa zamanda atlatırsınız🙏
masalgzde ArasinnAnnesi içime kapalı vanilya paleti koyunca tadını aldı bugün tekrar bi deneyeceğim bakalım 🤔
Sevnurr masalgzde bizde bugün başladık pregomin as ye şimdilik içti sıkıntı yapmadı sma devami gelir mi bilmiyorum
Tugbaalya masalgzde sonuc almaniza coook sevindim bebeginiz afiyetle yer insallah sifa oldunn kuzucuga 😚🙏🏻
Mervea Tugbaalya muhallebi yapınca sulandırıp muhallebisine karıştırıyorum çorbalarına eklerken toz hakiyle bazende çorba katıyla sulandırıp ekliyorum bi şekilde alışıyorlar ben bi kere tadına bakmak istedim acımcı birşey ölü balık gibi kokuyor