Afram96 Mwrhaba kizlar kizim 2.ay asilarini oldu bugun saat 10 da ates cikmadi henuz cikarsa ne zaman cikar acaba allah korusun gece mi 😔
Ssay Afram96 gece uykusuna geçmeden önlem amaçlı bir çay kaşığı ateş düşürücü verebilirsiniz dilerseniz
Melek20211 Afram96 doktorun sana ne önerdiyse öyle yap bizim kızın hiç ateşi çıkmadı sizinde çıkmaz inşAllah çıkınca ver dedi
Angel00 Afram96 akşam 5 gibi çıkmaya başladı bizim takipte kalın ben sürekli ölçüm yaptım bacaklarından alnından karnından
Yesim-1 Afram96 canım bizde geçen hafta olduk ateşi çıkmadı ama ağrısı vardı ben doktorun verdiği calpolden 6 satte 1 verdim rahat rahat uyuyarak geçirdi ilk günü
Ssay Afram96 bende ilaç yanlısı değilim ama çocuğa bi zararı yok aksine önlem , bebegin durumuna göre siz karar verin huzursuzluğu artarsa verilebilr diye düşünüyorum
Yasemin38 Afram96 ağrısı olduğunu hissettiğinde yada huzursuzlaştığın da verebilirsin canım 1 çay kaşığı. Bizim doktorumuz söylemişti. Sadece aşı öncesinde verilmesini önermiyor
Afram96 Babykuzey ayyy insallah bizim biraz huzursuzluk var ama acaba kumu bacagimi agriyo diye dusunmeden edemiyorum ates cikmadi ama korkuyorum ins bizde atlatiriz sizin gibi❤️🙏🏻
EsilaGizem Benim doktorum 4 saatte 1 calpol ver dedi hiç bı sıkıntı olmadı verdim rahatça atlattı kızım hiç bosey olmaz ver bence
Uyumsuzz 8 saate bir verebilirsin dedi ebe. Ateşi çıkmadı oğlumun ama ben verdim agrısı varsa dindirsin diye
Afram96 Uyumsuzz keske bende verseydim agridan agladi cok atesi yok diye vermedim ama aksam dayanamayip icirdim kendine geldi cocugum🥺
Yengecanasii Afram96 merhaba bizde bugün olacağız kac adet aşı yapıldı zatürre karma ve hepatitb olarak 3 bacaktan mi