asiltonunmommysi Hastaneden eve geldik ilk gün bebeğimi tamamen soyup vücudunu incelenmiştim, yabancı hissediyordum yüzünü, vücudunu ezberlemek istedim 🙂 bir de baktım popişinde ben var 😂 sizde yazın.
asiltonunmommysi Tuub koala_ BirgulK Banu43 o kırmızılıklar geçiyormuş sanırım çünkü benimkinin de burnunda var doktor geçiyor dedi Ssdeniz
SeninAnnenBirMelektiYavrm asiltonunmommysi bende eve getirdiğim gibi inceledim testisinde kırmızı doğum lekesi var
BirgulK asiltonunmommysi iki kaşının ortasında, dudağının üstünde ve ensesinde kırmızı lekeler var :)
Tuub Kaş arası sol göz alın kafa arkası ve bacakta kırmızılık var büyükler Gül diyorlar ama hamileliğimde hiç Gül koklamadım koklamayı bırak görmedim inşallah geçerler
acimavi asiltonunmommysi alnında doğum lekesi var, büyüdükçe azalır demişti doktor da hemşire de, biraz daha az sanırım artık ben göre göre gözüm alıştı, önceden dışarda denk gelip sevenler alnını soruyorlardı artık sormuyorlar :)
Tugbapoyraz asiltonunmommysi bizimde aynı poloda bacağında aynı doğum lekesi var hafif kahverengi lekeler
Asya2703 asiltonunmommysi kızımın belinin kenarında büyük yaklaşık 5-6 cm kara bir leke var 🤷🏻♀️🤗 ama çok hoşuma gidiyor
snowflake asiltonunmommysi benim kızımın sırtı poposunun üstü mordu ilk görünce çok korkmuştum hala da mor 😊
Hiranur2010 snowflake internetten arastir canım brn çok korkmuştum ilk mongol lekesi diyorlar benim kizimda da var 🤗
koala_ Sol kulagimizda et beni var böyle sallanıyor alnının tam ortasında küçük kırmızı benek bide göz kapagimizda içe doğru olan kısımda kırmızı benek var ama kulağı falan çok tatlı duruyor yav 😂😂
Ssdeniz asiltonunmommysi oglumun gobusunun sol tarafinda kirmizi renkte kaplumbagasi var her goren aynisini diyo kafasini uzatmis sekilde 😂😂
koala_ asiltonunmommysi bazı çocuklarda kırmızılı gecsede büyüdüklerinde falan ağlarken yada sinirlendiklerinde hemen orası kızarıyor aynı benek lekesi geri oluyor yegenimde vardı çilek lekesi derler 2 kaşının ortasında küçükken varmış geçmiş şimdi 14 yaşında ağladığı zaman falan hemen ortaya çıkıyor yada çok üşüdüğünde falan 😂
BirgulK asiltonunmommysi bana da geçiyor dedi de babasının da aynı yerlerinde kırmızı lekeler var 😂 çok ümitli değilim onun için