MavisacliAnaa Kızlar normal de arada Bi başım ağrır dı şuan 12 haftalık hamileyim neredeyse 1 haftadır o kadar şiddetli ağrıyor 🤕 gece uyuyorum Bi umutlu sabah geçer diyorum yok Gebelikte oluyor mu? 1 dk bile geçmiyor
Sedakcby MavisacliAnaa gebelikte benim de çok agirirdi olıyomuş. Ama parol veya minoset alabilirsiniz yani dayanamicak gobiyseniz
MavisacliAnaa Parol içiyorum hiç fayda etmiyor ilk defa 1 hafta oluyor hergun gece gündüz başım ağrıyor 🤕
MavisacliAnaa 1234___ ne zaman geçer acaba 1 hafta oldu mahf oldum kızım da küçük doğru düzgün kızıma bile bakamıyorum 😓
MavisacliAnaa Sedakcby parol içtim 2 gün fayda etmedi artık içmiyorum 🤕 ne zaman geçti sizinki gebelik boyunca devam mı ediyo
Sedakcby MavisacliAnaa benim migrenim var. Gebelikte bu yüzden aşırı sıkıntı yaşadım benim ara ara uzun süre devam etti canım. Son zamanlara doğru artmıştı stresten sıkıntıdan falan heralde. Umarım geçicidir seninki ☹️
MavisacliAnaa dandiniko baş ağrısına önlüyor mu? Sade maden suyu pek sevmem de geçerse oluyorsa basliyayim
Deletedmom54544 MavisacliAnaa ondan ziyade sade maden suyu içindeki minarellerden dolayı da hamilelikte doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Mide yanmalarına da çok iyi gelir ben içerdim
Sedakcby MavisacliAnaa birde şey yap patatesleri orta kalınlıkta halka şeklinde kes 3 tane. Patateslerin ortalarına yarım çay kaşığı Türk kahvesi dök. Şakaklarina birer tane. 1 tane de alnının ortasına koy. Tülbent i uzunca sar başını onunla sık yuvarlak şekilde sıkarız ya hani başımızı tülbent le kafamızın ortası boş kalacak şekilde yani.
Deletedmom54544 MavisacliAnaa sade olursa daha sağlıklı olur. Çok içemezsen içine biraz limon damlatıp da içebilirsin