HonKiPonKiDoNiNo Slyshn Sadece bunlari yiyor aylardir yemek yedirmek cile oldu🤦🏽♀️ Sebze agzina surmuyor delirmek uzereyimm.. birtek bamya ve ispanak oda aglaya aglaya zorla yediriyorum napimm
Slyshn kubra2608 ay bizimkilerin arası azmış benimki de 23 kasımda doğdu 2020. Bazen benim de öyle oluyo bazen full çorba oluyor belli olmuyor
kubra2608 Slyshn aynen yakınmış araları 😀aynen her gün yemek olmuyor bazen çorba da yiyo benimki de 😀
Zeyno111 Slyshn Evet severim 🤤Yarına da yoğurt çorbası yanına kıymalı bezelye yemeği yapacağım paşaya bizde nasipleniriz 😅
Slyshn Yigitannesii o çorbayı ben de çok yaparım hatta kendim de içerim bayılırım mercimekli kerevize😋 mercimek çorbasına pazı da çok yakışıyor tavsiye ederim
DenizSerap Slyshn 28 aylık sabah kahvaltı fırında patates, tost,pekmez,bal,salata. Kuşluk: kefir öğlen uyku Uyku sonrası meyveli yoğurt ve ev yapımı kek bir saat sonra pilav,köfte,ayran,turşu
Balarisi_melisEla Slyshn öğlen kıymalı şehriye çorbası yaptım ilk defa yedi aksama da sebzeli bulgur pilavi yaptim soğanlı, sarımsaklı, kapya biberli onu yedircem yoğurtla beraber 8 buçuk aylik
laliko35 Katy maşallah benim kızım da 7 aylık bütün öğünler de belli bi noktan sonra ağlıyor 😂😂 kucagima alınca mememi tutuyor meme vermeyeceğim diye korkuyor ağlıyor 😂😂😂
Katy laliko35 yer degişimi yapın bazen mama sandalyesı bazen salıncakta bazen yürütecte yedırıyorum bende huysuzlanınca 😊