elcn4139 ben sadece minik lastikler takiyorum ama goruyorum cok guzel suslu tokalar takanlarda var nasil toka kullaniyorlar acaba ve nereden aliyorlar benim bebegim 7 aylik.
Dedimolabilir elcn4139 cicili tokalar aliyorum ama bandana ve bone falan kendim yapiyorum. Kızımda takiyor sagolsun 😅
sarmaliklahana elcn4139 trendyoldan cok güzel toklar var bend e alıyorum ama suan kızım 3 ay 29 günlük ve kel 😄 özenip alıyorum sadece suan badana takıyoruz hem güzel duruyor hem dısarda kulaklarını kapatıyor 😄
sarmaliklahana elcn4139 toka takmıyorum Kı suan takacak sac yok sadece bandana kullanıyoruz 🙃 Ben heveslenip toka alıyorum şimdiden
Saafie elcn4139 Ben bandana aldım onları kullanıyorum 😂 hamileyken de rengarenk tokalar gelmişti bime eşin almıştı ama şuan düşüyor kafasındn
Dilaylaa CekirdeksizLimon iki buçuk yaşında bırakın toka bandana takmayı tarayıp dokunamıyorum bile öyle geziyor rezil rezil 😂😂😂❤️
AgentMom CekirdeksizLimon resim çekilene kadar ancak kafasında kalıyor. O ara birkaç poz yakaladık yakaladık yoksa daha takmıyor bizimkide
AgentMom elcn4139 internetten arden Kids sayfasına bak. Oradan alıyorum genelde. Geçende de bijuteri dükkanına girdim. Kendimi azıcık kaybetmiş bulundum. Baya çıtçıtlı, lastikli tokalar aldım. 16 aylık olduk, çok sevmesede takıyorum.