Aselinannesii6 Denizinannesi52 benim dünden var ben rahatıım 😀 tavuk çorbası karnabahar yemeği salçalı makarnam var 😀
BalkizimBaloglum2 Birdunyabircennetannesi aynen bizim yoremize ait ben sevmiyorum kızım ve eşi seviyor
Balarisi_melisEla Denizinannesi52 şimdi kıymalı şehriye çorbası yaptım,marketten sebze sipariş verdim gelince kizarticam aksamda üstüne domates yada yogurt dökucem,tatlı da sütlaç
BalkizimBaloglum2 hilaliii tatli yerine 1 buçuk çay kaşığı tuz koyup pisiriyorlar baklava ve kadafin yaninda yiyorlar genelde tek basinada yeniyor ben sevmiyorum eşim ve kizim yiyor
hilaliii BalkizimBaloglum2 harbiden tuzlu sütlaç diyince benimde hiç yiyesim gelmedi şuan ama denemeye değer gibi 😂😂😂
Minnakkk Denizinannesi52 corba tavuklu mantar sote pilav salata 😍 sabah kahvaltıda misafirim vardı gelirken Arnavut böreği yapıp getirmişler saolsun bide o var yeter de artar bile 😀
halamidagakaldirmislar Denizinannesi52 anneler misafirim; etli kuru fasulye, şehriyeli pilav, biber yoğurtlusu, dünden kalan mercimek çorbası, annemde bana özel lepsi yemeği yapacak tatlı olarakta revani var. 🥰