Reyna Gizem9565 olumsuz seyler katti elimden düşmüyor telefon tamam diyorum bakmicam bir daha 5 dk sonra giriyorum bağımlılık gibi bisey oldu resmen bu kadar çok girmekten memnun değilim
Gizem9565 Reyna bana da şüphe kattı ne okusam kendi cocugum da arar oldum hele de şu otizm soruları 😔
Balkizlarim Gizem9565 Beğeniyorum bazen silip geri yüklüyorum çünkü dozunu kaçırmamam gerek irademi tutuyorum 🤣🤣
Rojdaa Geçen gün bir sebebten sildim. İnanır mısınız sanki bir şeyimi kaybetmiş gibiydim. Çok geçmeden tekrar indirdim 😂
NiIara Gizem9565 ben memnunum da o benden memnun mu bilemiyorum🤪 Ya sey gibi bi de askerlik gibi. Ne insanlar varmis diyorum ben zaman zaman.
Tortilla_ Bir defa askıya alındım. Şimdi sürekli yorumlarım siliniyor bazı tartışmalar da . Sinir olmaya başladım. Küfür yok, hakaret yok. Kimseye saldırgan bir tavır da sergilemiyorum . Hangi sebeple siliyorlar anlamıyorum
Meliimom Tortilla_ valla benimde öyle geçen zebe diye biriyle tartışmaya girdik benim haklı olduğum bir konuydu benim yorumlarımı silmişler şaka gibi