Deletedmom27337 gezgin_anne pella nın bezlerinden aldım çok övdüler die 🙈😂 ikinci kuponla ne alıcam daha düşünüyorum 😂 büyük ihtimal korbell için poşet alırım 🙈
2cocuk_1anne_ gezgin_anne alacak o kafar çok şey var kii Kızıma bez ıslak mendil Bir arkadaşın çocuğuna kıyafet oyuncak aldık ayakkabı alıcaz hediye olarak Kızıma konuşan altını ıslatan bebek alıcam Beğendiğim tabak takımı var onu alıcam Eşorfman takımı alıcam kendime Eşim ayakkabı alıcak Biz normalde ayın 11 ri alış veriş yaparız kpon iyi denk geldi 2 tane kuponum var
sarmaliklahana gezgin_anne Ben ek gıda için 3 tane tabak aldım 🙃 3 tane güneş kremi aldım yaz için suan cok uygun çünkü. 1 tane yaz için deniz yatagı aldım kivi model 🙃🥝 Eşimin hesabından ise kendime ped aldım 😄
birtutamsac Deletedmom27337 ay bende ilk acaba bebek bezi mi dedim anne olunca sanırm bez diyince aklımıza bebek bezinden başka bez gelmiyo 🤭
Deletedmom27337 birtutamsac ben geçen ay biraz stokladım bez ve ıslak mendil o yüzden bu ay bnm istediklerime para harcıyorum 😂
birtutamsac Deletedmom27337 hahah arada bize de şart😁 bende kendime harcayacağm bu kez gecelikten yana kullanmak istiyorum 🙈
gezgin_anne Saafie ben 64 kişiye kayıt ettirdim cnm gelmedi bundan önce ki de böyle oldu mesaj yazdım dönen yok haram olsun o kadar uğraştım
Deletedmom0099 gezgin_anne benimkiler şöyle; kıyafetler geldi hepsine 105 lira verdim kargoyla beraber 😂
Saafie gezgin_anne Zıkkım haram olsun anlamadım neden acaba ,, eşiminki 27 kişi kaydetmiş olmuş benm olmamış acaba fazla olduğundan mi