Kikiriki Kızlar bebeklerini bu refleks ne zaman geçti bebeğim 2,5 aylık devam ediyor ben endişeleniyorum bir türlü uykuya dalamiyor sıçramaktan başka bişi var mıdır diye korkuyorum bazı günler hiç olmuyor bazı günler üst üste tekrarlıyor
papatyaannee Kikiriki o zamanlarda aynıydı canım sıçramaktan hep uyanırdı 3. Aya gelince kendiliğinden geçti korkma geçecektir 🌺
Utkucan Kikiriki moto ile epilepsi nöbetleri çok karışır çocuğun sıçramasını videoya çekip çocuk nöroloğuna gidin mutlaka 6. Aya kadar geçer moto refleksi ama dediğim gibi nöroloğa gitmekte fayda var
Ozlemrc Kikiriki benim ilk kizimda bezini alirken yada uzerini degistirirken ciplak kaldiginda falan cok sicriyordu doktora sormustum bebek kendini dusuyor hissedermis uzerini giydirirken bezini alirken yanlarina yastik koy demisti bi yere degsin boslukta olmadigini bilsin diye faydasini gormustum
NurCum Kikiriki benim oğlumda öyleydi yinede yapıyorduk oyalıyıp çünki uyku en çok ihtiyaç duyduğu şey
Kikiriki Utkucan Bende öyle yaptım videoya aldım çocuk doktorumuza gönderdim daha cevap vermedi bakalım ne dicek
Utkucan Kikiriki çocuk doktoru anlamaz canım nörolog anlar ancak çocuk doktoru tahmini bir yorum yapar ama belki