Annakarenina_19 Merhabalar 10 günlük bebeğim var emzik hiç vermedim kararsızım verme konusunda sizce ne yapayım zaten küçük olduğu için 2 saatte bir emziriyorum kendi uyuyor sonra sallamadim da hiç sallamiyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏☺️
Fatmaaa22 Annakarenina_19 eğer çalışmayacaksanız vermeseniz de olur. Ama çalışacaksanız elin kadını emziksiz durduramaz çocuğu
Snowglobe Annakarenina_19 ben ilk 1 ay hiç vermedim. Çünkü zaten sürekli uyur modda oluyorlar. Ama sonra ihtiyaç oluyo. Emzik hayat kurtarır.
Elifaykt Annakarenina_19 benim çocuk aç doğdu sütümde gelmedi 2-3 gün. Anında hastanede emzikle kandırdık doğar doğmaz bide aldı şimdi hayatımı kurtarıyor uyurken özellikle 🤦🏻♀️😁
Annakarenina_19 Fatmaaa22 hemen çalışmayacagim gibi görünüyor 2 ya da 3 yasina kadar . kreşe verince anca çalışırım çünkü bakcak kimse yok annem uzak kayınvalidem hasta bakıcı da tutmam güvenmem açıkçası
Fatmaaa22 Annakarenina_19 yani biraz argo olacak özür dilerim ama açıklayacak başka cümle bulamadım emzik yerine sizi kullanacak, her emme isteği geldiğinde işi gücü bırakıp sizin emzirmenizi isteyecek. Çünkü karnı tok bile olsa emzik isteyebiliyorlar.
1234___ Ne güzel kendi kendine uyuyor işte bence vermeyin.ben verdim Bin pişman oldum en ufak burun tıkanıklığında büyük krizler çıkartıyor emziği ağzına alnca nefes alamıyor çok zor