Dilek-09 Kızlar çok kötü grip oldum 2 gündür geçmedi bende dayanamadım nurofen diye bi grip ilacı kullanıyorum 3 gündür agrimi kesiyor ama oğlum çok huysuz landı sizce ilaçtan dolayımı böyle bi durum yasayan oldumu
Morfrenk Dilek-09 doktor söylemediyse emziren anne parol hariç hiç bir ilacı kafasına göre a l a m a z
Caglarass Dilek-09 Sütten bebeğe geçtiği aşikâr. Ağır geliyodur kafanıza göre nasıl ilaç kullanıyorsunuz hele ki emzirirken
mihrosum Dilek-09 kullanabilirsin canım. Antibiyotik bile kullanabiliyorsun.brn hasta olmustum agumentın kullandım nurofen kullandım. Cok sukur bıse olmadı. Coxugun gazı vardır. İlaca baglama sen. Ama cok hastaysan ılaclarını duzenlı kullan yoksa ıyılesemezsn saglık ocgaına git bence
ilkgozagrimmmm Dilek-09 Belki ağır gelmiş olabilir. Bize yaşından sonra vermişti baya kötü olmuştum. Siz yinede bolca vitamin alın,meyve yiyin parol kullanın bence. Yada gittiğiniz doktora danışın
NurY Dilek-09 keşke icmeseydin canım bebeği incitmiş belli ki doktora gitseydin onlar emziren anneler için ilaç yazıyorlar
Dilek-09 Mom89_ bundan sonra size sorarım soru sorarken izin verirseniz ona göre yani komik birşey de yok ortada ben ciddi anlamda hastayım bebeğime bile bakamiom
TospikOglusum Dilek-09 emziren anneler parol ve minoset dışında ağrı kesici kullanamazlar ki en çok önerilen paroldur (parol bile geçer sütten fakat zararı yoktur)nurofen kullanmayin zararı olur