Kbrburk Hanımlar merhaba 4.5 yaşında oğlum var 1 yıldan fazladır 14 kilo. Be aliyo be veriyo kac doktora götürdüm normal diyo en düşük ko persentilde 17 diyo kafayı yicem sebze meyve yiyo köfte tarzı ürünler besinsel olarak bir sıkıntı yok yemeyi seviyo gunde iki kez büyükabdese cikiyo çok hızlı yakiyo bu arada treoide bakıldı temiz vitaminler değerde öyle. Ama toplum baskısı bitirdi beni 😢 geniz eti var sürekli hasta burnu akiyo bademcik sıkıntımız da var yani sagliksal olarak bi bunlar var. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan çözüm bulan yada şöyle yaptık da işe yaradı diyen varmi 😔😔
1234___ Kbrburk benim kızım 4 yaşında 13 kilo yemesi çok az bir çok Dr gösterim bir sürü tahliller yapıldı sonuç normal dediler bende artık pes ettim .ama boyu iyi
Gocicim Kbrburk geniz eti bademcik yapiodur benm kardesim de ole idi aldirdi annemler 4 yasinda kurtuldu cocuk sonra toparladi
ShineThunder Ee her şey normalse endişelenmeyin. Demek ki oğlumuzun metabolizması iyi çalışıyor ki yediğini hemen yakıyor❤️ Boşverin etrafı, oğlunuz sağlıklı olsun, gelişimi normal olsun daha ne!!!
Kbrburk ShineThunder zaten minyon bi çocuktu görüntüsü okadsr zayıftı sırf kemik 😢 hasta gibi görünüyor benimde moralim bozuluyor o yüzden çok takıntı yaptım görende bu niye büyümüyor deyip duruyo haşlanmış brokoli bile yer yani
Kbrburk MelekSubasi alınacak çok büyümüş beleş alamıyo son gittiğimde burun spreyi verdi iki ay kullanın tekrar gelin bakslim bida filmde oba ameliyata karar veririz dedi
Ayazhan-1302 Kbrburk konuyla belki alakasız ama bisey sorabilir miyim kendisi yiyor mu oğlum 3 olcak ama bn yediriyor sanki hiç kendisi yemeyecek gibi geliyor 4 4.5 olunca kendisi yer mi
Kbrburk Ayazhan-1302 hayır ben yediriyorum malesef hele 2.cocuk doğdu iki aydır dahada beter oldu anne suyumu sen için diyo onu bile bana yaptırmak istiyo 🤦♀️
MelekSubasi Kbrburk Kardeşimde vardı boyu kısaydı yaşıtlarından alındı uzadı. Doktor zamanla uzar demiş gerçekten öyle oldu. 12 yaşında boy attı 23 yaşında 185 e yakın boyu var ailede en uzunu babamın boyu bile 161 çünkü bize iyi geliyor. Geniz eti büyüme ve gelişimi etkiliyor.
Kbrburk Bu ara da kıl kurdu tedavisi gördük yeni bitti ilaclar kilo almaya başlarsa ondan alamamış dicem
ShineThunder Kbrburk o zaman yapisi oyle cocugunuzun, hic baska seyler deneyip sistemini degistirmeyin. Turk halki olarak severiz ele gelen cocuk ama hep genetik yatkınlık ve yapıyı unutuyoruz maalesef🥰