Sedahumanur Fatmablmt-33 56 gunluk bebeğim suan 31 aralikta doktor kontrolüne gitmistik o zaman tartildi 4650 idi
Aliaslan1 Fatmablmt-33 45 günlükken 5100 grdı ama benim oğlum 3700 doğdu doğum kilosu önemli şu an tam 2 aylık ama kontrole daha gitmedik haftaya randevumuz
fgnrcp2704 Fatmablmt-33 benim oğlum 3 kilo doğdu bir aylikken 4 iki aylıkken 6 bucuktu ikinci ay çok zorlu geçmişti sürekli emmek istedi gün icinde hep memede duruyordu başka türlü agliyodu sürekli o yüzden o ay fazla kilo almıştı zaten bida da öyle fazla kilo alması her ay 1 kilo aldı
Fatmablmt-33 Aliaslan1 benim bebeğim 3 kilo doğdu göğüs ucum yok diye emziremedim çoğunlukla mama yedi oda yaramadı galiba 2 aylık olduk 4035 çıktı az önce asi vurmaya gittiğimizde öğrendim Q
Kbrburk Fatmablmt-33 doğum kilosu kac onunda farki oluyo. Benim kızım 2 600 dogdu eve geldik 2400 du sonra yavaş yavaş aldı
Fatmablmt-33 Deletedmom_61 3 kilo doğdu göğüs ucum olmadığı için ilk baslada sağıp verdim bu son iki haftadır silikon Ucla emiyor artı bide mama içiyor
Aliaslan1 Fatmablmt-33 emiyorsa yediklerinizin kalorisini arttırın protein ağırlıklı beslenin size tavsiyem ceviz badem gidip gelip atın ağzınıza. Ama bu kilo boy meselesi genetik her bebek farklı anneye ya da babaya çeker demişti doktorumuz benim eşim kalıplı baya inşallah ona çekmiştir ☺️🙏🏻
Sogancik Fatmablmt-33 canım doktoruna göster mama takviyesi ister senden. Sıkma canını alır kilo o. Haftada 200 Gr alması bizim için yeterli demişti doktor. Toparlar hemen yavrun.
Kbrburk Benim kızımda 2 aylik 1 hafta da geçti asiya gittiğimizde Tartı da 4 800 çıktı ama hemşire 4 500dur dedi kıyafete filan düştü sanırım bacakları gayet tombik aslında 🤔
Kbrburk Kolik ve uyumayan bebekler çok çabuk kilo aliyo bu arada gozlmlerime göre çünkü sürekli memede emiyolar sütte varsa hele gazdanda kaka yapamıyorlar kaka yapmayınca kilo oluyo
Citlenbigim22 Fatmablmt-33 kızım 2 ay 2 günlük şuan dün kontrolde 4920 kg çıktı fakat kızım 374 te 2750gr doğdu ödemi gidince 2500 a düşmüştü doktorumuz gayet iyi kilo alımı dedi
Ballilokumumm Fatmablmt-33 1.ay kontrolünde 5300dü oğlum 2.ay kontrolu yarın bakalım kaç oldu 3980 kg doğdu bu arada