YagizES Tavsiye ediyormusunuz. Oğlum 6 aylık ek gıdaya başladık anne sutude alıyor. Arada mamada içiyoruz çalıştığım için yetişmiyor süt. Mama yerine arı mama versek olur muki kullananlar varmı acaba.
Maria123 YagizES arı mama nasıl içiyorsunuz . Arı mama pirinç unu degilmi? Devam sütü neden kullanmıyorsunuz ?
16102018 YagizES devam sütünü kullan canım arı mamada verebilirsin tabi ama süte devam etmeleri lazım
Merveyavuz YagizES Arı Pirinç Unu'nu kullanıyorum muzla elmayla bisküviyle veriyorum sende verebilirsin ama daha çok küçük. Ek gıdaya geçmiş olsa bile ana besini anne sütü veya mama olmalı. Devam sütüne ağırlık vermelisiniz.
Sevgitkn YagizES arı mama diye birşey yok ki o nerde satılıyor. Arı mama dediğiniz şey prinç onu oda katı olan bir ek gıdadır. Çocuğunuza sütünüz yetmiyorsa devam sütü verin. Arı maması prinç unu nu sabah akşam olmak üzere 2 kere vermeniz daha doğru olur. Bende mesela erken başladım ek gıdaya ama devam sütünü sürekli alıyor 2 buçuk 3 saatte bir onun dışında yoğurt meyve püresi vs şeyler ara öğünlerde veriyorum ve doyana kadar değil vitamini ni alsın diye.
0608_5 Canım arı mama degil muhallebi onu sadece 1 kere yada iki kez ver. Ama çocuğun sut icrmesi gerekiyor vitamin bakimindan çünkü devam sütleri anne sütüne yakin oluyor. Gunah hem neden devam sütü yerine arının muhallebisini verceksin
zehra41 arı mama örneğin bir aptamilin yerini tutmaz , arı mama şekerli bir gıda pirinç unu işte , ne gereği var neden bebeğine zarar veriyorsun ki , ilerde hamburger yedirtmek gibi bu gıdalar , sağlıksız
kiliclar [bilinmeyen] süt yetişmiyorsa devam sütü kullanmak lazım yerine daha besleyici olsun diye bebelac sarı kutu olanlar var fiyat uygun ama içerik iyi yiğenime veriyoruz bebelac çokda yaradı
mutludilek maalesef olmuyor canım. devam sütü gibi olmuyor arı mama. ayrıca çok şekerli misal arı mama. bebelac ver devam sütü uygun fiyatlı ve sağlıklı.
sbldmr123 [bilinmeyen] Biberon maması yerine arı mama mı? Biberon mamasını süt ihtiyacını gidersin diye veriyosunuz. Arı mama komple şekerli pirinç unu. Sizce biberon mamasının yerini tutar mı??