Mucizebebekisramira Merhaba anneler 2 ay sonra kızım ek gıdaya başlıcak malum ülkenin hali ortada o yüzden alınması gereken şeyleri yavaş yavaş almak istiyorum ek gıda için kullandım çok işime yaradı baya memnun kaldım dediğiniz ürünleri yazar mısınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Annekuzusu7 Mucizebebekisramira cam rende mama sandalyesi önlük ve kaşık dışında hiçbir şey almadım gerek olduğunu da düşünmüyorum durumunuz iyiyse ekstra şeyler almak size kalmış benim ihtiyacım olmadı hiç durumumuz iyi olduğu halde almadım bişey 🤗
Miraaa123 Mucizebebekisramira cam rende kaşık önlük buharda sebzeleri haşlamak için aparat biberon bim de ucuz oluyor ordan aşın biberon geçen cuma gelmişti ikili şekilde hemde önlük de vardı bim de bence de yavaş yavaş alın ben kaşığı 13.14 aldım şimdi 20 25 olmuş heöen fiyat artıyor
Mucizebebekisramira Annekuzusu7 bende buna ek ekstra bide tabak almak istiyorum bölmeli bebeğim biraz iştahsız belki öylelikle ek gıdayı yer diye dediğiniz çok doğru fazla abartıya gerek yok ☺️
Mucizebebekisramira Miraaa123 biberon çok var canım bize hep hediye geldi o yüzden biberon ve alıştırma suluğu almama gerek kalmıcak sanırım
Annekuzusu7 Mucizebebekisramira eşim hevesle tabak aldı ama 7 aylığız 5 buçuk aylıkken başlamıştım daha kullanmadık bi süre de kullanamam heralde yarım çay bardağı ölçüyle veriyorum herşeyi kahvaltıyı hala sevdiremedim 🤷🏻♀️☺️
Mucizebebekisramira Annekuzusu7 ay ben inşallah sevdirebilirim bu nesil çok fena galiba herkes diyor sevmiyor yemiyor diye 🥲